A „propagandistázás” az ellenzék tehetségtelenségét hivatott elleplezni

2022. november 10. 10:11

Mindemellett a »propagandázás« az ország és a választók lenézése is egyben.

2022. november 10. 10:11
null
Bácskai Balázs
Magyar Nemzet

„Mindemellett a »propagandázás« az ország és a választók lenézése is egyben. Ennek az attitűdnek a kiemelkedő példája Földes András akkori indexes újságíró 2018-as cikke, amely szerint azért vesztett az ellenzék, mert »vidéken nincs internet«. Ehhez képest az olvasók legnagyobb része különbséget tud tenni jó és rossz cikk között, mert sokuk el fogja olvasni a Telexen, hogy Szabó Tímea milyen frappánsan beszólt Orbán Viktornak a Parlamentben. Aztán el fogja olvasni a Magyar Nemzetben, hogy a miniszterelnök felmosta a padlót Szabó Tímeával. És az olvasó eldönti, hogy kinek van igaza.

Az emberek különbséget tudnak tenni a politikai oldalak között is. Lehet, hogy Orbán Viktornak és kormányának nincs egy kockás füzetlapon feltüntetve tíz programpontja minden voksolás előtt, amit az élet vagy felülír, vagy nem, de van elképzelése Magyarország helyéről a világban és van érdekérvényesítő képessége Európában és azon túl is. Felismerik az ország érdekeit, van értékrendjük és elkötelezettek. A túloldalon semmi sincs, hacsak azt nem nevezzük valaminek, hogy hat törpepárt a Fidesszel szembeni politikai bosszúra tette fel a saját és az ország sorsát. Akár „jogon túli eszközökkel”, ahogy hallhattuk Fleck Zoltántól. Erkölcsi gátlásuk biztos nincsen. Ezt mutatja, hogy propagandistáznak, miközben maguk hozták létre a legtökéletesebb propagandaoldalakat.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Davidov
2022. november 12. 05:06
Az tájékozott, olvasni tudó emberek látják a különbséget. A tájékozatlan, alhírtv-t néző zemberek nem látják. Ilyen egyszerü...
Davidov
2022. november 10. 20:16
Egy újabb propabandita, aki a kecskére vár?!
18.0 fok
2022. november 10. 14:29
mindig mókás, mikor egy pestisrácokos/magyar nemzetes propagandista hüledezik, hogy bántikálják.
Lajoss
2022. november 10. 13:55
Én csak a Jeszi Édesapját sajnálom..nem is kicsit..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!