Már megint buktunk!

2022. november 14. 20:18

Most éppen Szekszárdon.

2022. november 14. 20:18
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

„Tessék, már megint megbuktunk. Most éppen Szekszárdon. Nem is csoda, hiszen az Hadházy városa…”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Töki
2022. november 15. 20:45
Már az is mákoska városa! Mondjuk lehet ott is vannak ál-atok! Inszeminátor az a palkó!!! :)))
helemba
2022. november 15. 09:23
Ez a választási autokrácia te baromállat, legalább ezt is megérted.
llnnhegyi
2022. november 15. 08:32
Ez a szekszárdi időközi önkormányzati választási vereség már Gyurcsány Ferencet is mozgásra,tettekre indította. Az Apró klán villájában éppen ott vendégeskedő (ivó cimbora) Vadai Ágnessel együtt kiléptek az erkélyre! Áthajolva a korláton kidobták a tacssot!(kezdőknek: rókáztak/ /hánytak/okádtak) Aztán leugattak a ház alatt sétáloknak: - Ma kedd van, Orbán Viktor mondjon le!! Hukk!
Pierre
2022. november 15. 07:31
tarol az allampart. A lakosok nem akarjak, hogy meg jobban kifossza oket a rezsim, mert "rossz helyre szavaztak". Akinek nem tetszik a maffiaallam, most inkabb el sem megy szavazni. Foleg videken. Nincs remeny mukodokepes ellenzeki berendezkedesre, nincs meg hozza a demokratikus keret. Ma megszavaznak egy ellenzeki polgarmestert, holnap kormanyrendelettel elveszik a varostol a bevetele 80 szazalekat. Itt tartunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!