Dani, te helyből vagy ilyen ócska, szar alak, vagy fizetnek neked ezért?

2022. november 21. 18:21

Most a miniszterelnök szurkolói sáljával volt baja.

2022. november 21. 18:21
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Arra voltam kiváncsi még reggel, vajon a mi kos elmebetegünk, ez a Daniel Freund a »német« zöldektől kommentálja-e, hogy Essenben ismét zsidókra támadtak, vagy ír valamit a magyarországi antiszemitizmusról.

Nos, itt a válasz. Zöld (vörös) Dani ugyan a saját ügyeikkel nem foglalkozott, de velünk igen. Most a miniszterelnök szurkolói sáljával volt baja.

Dani, te helyből vagy ilyen ócska, szar alak, vagy fizetnek neked ezért?”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gecorbi
2022. november 23. 11:05
Most hogy kerül ide ez a Bohár nevű fidkány?....de akkor a válasz, igen, helyből!
ozdiszatir
2022. november 22. 19:53
A stilus maga az ember! Az hogy művelt, nagytudásu figura nevetségesnek tartom, mivel egy müvelt, nagytudásu ember nem azonosulhat a kgb.s, szteroidozott-botoxolt Putyin véres háborut indito tettével, ami nyiltan a nyugati civilizácio ellen, az ukrán-magyar határon átivelö, felszabadito harcnak indult és egy lassan kimuló, agressziv, bár statisztikailag erös de a harcmezön továbbra is csak embervérrel dominanciát teremteni probálo "medve" pusztulásához vezet! Inkább sokat olvasott, amit rröszeretettel fitogtat...saját esze nincs, sosem volt! Talán mikor Kádár ak tartotta a mikrofont, vagy az 5ös könyvel a zsebében anyázta Horthyt a Népszabadság ban....köcsög volksbundista karszalagos svábivadék! Egy hányinger...
Unknown
2022. november 22. 16:29
Zsolt, az írásod tartalmával nagyjából egyetértek, de ez a kocsmai suttyó szóhasználatod nekem nem tetszik. Ez nem magyar polgári stílus. Vagy ezt a suttyó szerepet osztották rád? Mert akkor értem. Csak akkor sem tetszik.
LancelotDuLac
2022. november 22. 12:10
Zsolti, te helyből vagy ilyen ócska, szar alak, vagy fizetnek neked ezért?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!