Zavarja a magyarság önvédelmi reflexe a kereszténygyalázó Hargitai Miklóst

2022. október 18. 10:48

Tudjuk Hargitairól, hogy a keresztények gyalázását csak bemelegítésnek szokta szánni, hiszen minden zavarja, amit a jelenlegi kormány a magyarság érdekében tesz.

2022. október 18. 10:48
null
Szabó Gergő
PestiSrácok.hu

„Régóta ismerjük Hargitai Miklóst, aki a magyar újságírók erősen kommunista szövetségét vezette 2021-ig, azonban már ott sem kellett elvtársainak a MÚOSZ akkori elnöke. Azt is tudjuk Hargitairól, hogy a keresztények gyalázását csak bemelegítésnek szokta szánni, hiszen minden zavarja, amit a jelenlegi kormány a magyarság érdekében tesz. Azzal sem törődött, hogy egy elvileg független újságírószervezetet vezetett, hiszen kitüntette a Partizán kereszténygyalázó stábját, gúnyosan és becsmérlően beszélt Müller Cecília kereszténységéről, most pedig a Népszava hasábjain osztja az ötvenes évek hangulatát idéző szólamait. Hargitait jelenleg az zavarja, hogy a növekvő háborús helyzetben Magyarország védekezni merészel, haderőt fejleszt, ahogyan egyébként az egész világ teszi. Ismerjük a szélsőbaloldal vidám világát, amikor Vadai Ágnes 2010 előtt honvédelmi államtitkárként minden harceszközt eladott vagy leselejtezett a békeharc érdekében. Hargitai azonban most is így tenne, ezt pedig némi olcsó gyalázkodással köríti.

Szép dolog az őszinteség, a zsigeri gyűlölet azonban sokat torzít ezen a képen, Hargitai pedig ismét saját fortyogó levében fő meg, amikor olyannyira zavarja hazánk védekezési képességének növelése, hogy ennek hangot is ad. Nem, ez nem egy bukaresti késdobálóban hangzik el, hanem a MÚOSZ volt elnöke fröcsögi a keserű epét a Népszavában, amikor meglepően primitív »vaslogikával« arra jut, hogy minek erősítjük mi a hadsereget, amikor a NATO tagjai vagyunk. A kommunisták sosem nemzetben gondolkoztak, hanem korábban a Szovjetunióban, nemzetközi kommunizmusban, abba pedig nem fér bele az önálló gondolkodás, csak a szolgai önfeláldozás. A hadsereg erősítéséről így ír a nagy gondolkodó:

»Maga az idea sem kristálytiszta, hiszen Magyarország a NATO tagja – még ha a leggyengébb láncszem kevés büszkeségre okot adó pozíciójában is –, és a szélsőjobboldal alufólia-sisakos álmodozóin kívül aligha gondolhatja felnőtt ember, hogy létezik erősebb katonai garanciája a biztonságunknak az Orbán által amúgy folyamatos aknamunkával gyengíteni próbált szövetségnél.«

Kép forrása: MTI / Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barany
2022. október 18. 18:28
Ez a Hargitai egy ocsmány alak. De nem azért ocsmány, mert zsidó. Az a gazember, aki Hargitai miatt zsidózik.
Lajoss
2022. október 18. 15:26
Prosti srácok..ugyammá..
fado
2022. október 18. 13:19
Semmi új váratlan vagy meglepő. Jézussal ugyanezt csinálták.
nemecsekerno_007
2022. október 18. 13:05
Jelenleg a hoholok miatt kell fegyverkeznünk és minél több fegyvert szállítanak nekik annál nagyobb a fenyegetés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!