Gyurcsány nem az első toleranciaharcos, aki a testszégyenítéssel él

2022. október 05. 09:04

Tahóság, megbélyegzés. Ez a baloldal teljesítménye.

2022. október 05. 09:04
null
Fürjes Balázs
Fürjes Balázs
Facebook

„Hogyan próbálja elvonni a baloldal a választók figyelmét a nullával egyenlő teljesítményéről? (...)

Szóval Gyurcsány Ferenc nem az első baloldali toleranciaharcos, aki bátran él a testszégyenítéssel, amikor kifogy a piacképes érvekből (amik eleve nem nagyon voltak neki). Most éppen azóta félretett szövetségesétől, Karácsony Gergelytől vette át a stafétabotot, de hát nem szégyen a fiatalabbtól tanulni. Azt azért ne felejtsük el, hogy a magát hangsúlyosan antirasszistának pozicionáló Karácsony főpolgármesternek belefért az ortodox zsidókat „tetűcsúszdásnak” nevező, judapestező Bíró László támogatása is – a Városházán, Budapest címere és zászlója előtt, a főpolgármester felirat mögött.

De van itt más is. A liberalizmus legújabb fellegvárában, a Momentumban például cigányozni szeretik a miniszterelnököt, ami egyenlő a rasszizmussal, hiszen senkit nem lehet vélt vagy valós származása miatt gyalázni. Ezek után csodálkozunk a legeslegfrissebb Momentum-elnök és frakcióvezető nyilasköszöntésén? Elszólás volt ez is, véletlen, mint a Karácsony-féle nyelvbotlás?A balos holdudvar is bőszen kontrázik a gyűlölködéshez: hajdan népszerű újságírójuk annak idején rádióadásban cigányozta a miniszterelnököt, mondjuk, őt legalább eltiltották. De a hagyomány tovább él, elég elolvasni a DK-s bérkommentelők vitézkedését bármilyen Gyurcsány-poszt alatt, vagy a baloldali háttéremberek magyarokat gyalázó eszmefuttatásait.

Tahóság, testszégyenítés, megbélyegzés, rasszizmus. Ha tényleg ez a baloldal teljesítménye, az nagyon kevés. Ezt pedig nem én mondom, hanem a választók, negyedszerre. De ezek szerint mindig van lejjebb. És valahogy az mindig Gyurcsány.”

***

Kapcsolódó

Elemző: Tök jó, hogy a baloldalon mindenki magas és vékony, de az ország vezetéséhez több kell
Elemzők és publicisták is elmondták véleményüket Gyurcsány Ferenc „törpézéséről”. Bővebben...

Elemzők és publicisták is elmondták véleményüket Gyurcsány Ferenc „törpézéséről”.

Fotó: Instagram/Gyurcsány Ferenc

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2022. október 05. 20:15
Viktorka törpe: egy szellemi törpe.
19540321
2022. október 05. 15:03
Nem értem, ha valaki cigány származású és azt mondják rá, hogy cigány az miért rasszizmus!?
Sclerotic
2022. október 05. 14:45
Szegény Fletó...
DoomGuy
2022. október 05. 14:22
Mindenképpen át kell venni a buzi angolszászok újbeszéljét? Body shaming - testszégyenítés...? Gúnyolodás, csúfolódás, van rá bőven magyar megfelelő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!