Az elborult agyú krakéler „úgy képzeli”, hogy nem ismertem fel egy fizetett reklámot

2022. október 04. 22:33

Pedig csak a poszt alatti első kommentig kellett volna eljutnia.

2022. október 04. 22:33
null
Vágó István
Facebook

„Az elborult agyú krakéler (Szily) »úgy képzeli«, hogy nem ismertem fel egy fizetett reklámot. Pedig csak a poszt alatti első kommentig kellett volna eljutnia és értelmeznie, ahol azt írtam szinte az írás megjelenésével egy időben: »Vagy van az a pénz...?«

Kifejtem neki: van az a pénz, amiért bárki bármit hirdethet egy újság címlapján? Sok helyen láttam magam is a reklámot, hiszen ahogy Szily is írja: »a nagyobb magyar települések utcai hirdetési helyeit is ellepték«, de a 24.hu-n meglepett. Ha ez bűn, akkor azt vállalom. Ám az első kommentig se jutott el Szily, mert addigra már nem bírt a libidójával, és rögtön kielégülten odahányta: »a megzavarodott gyurcsányista exkvízmester«. Ezzel a számára legfontosabbat sikerült megfogalmaznia. Egészségére.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ehetős Odó
2022. október 06. 11:29
Nincs mulatságosabb, mint a baráti tűz a libsibolsik között.
molnarat
2022. október 05. 15:20
Vágó István a brilliáns példája annak, hogy művelt ember is lehet síkhülye.
Brandon the great Negro
2022. október 05. 15:16
Szegény Pista bácsi! Mindenki hülye csak ő helikopter.
Anyádcsipája
2022. október 05. 13:43
Valaki tudja, hogy a Telex miért baszogatja a DK-t? Nagyon sok kritikus, sőt, olykor már cikiző írás jelenik meg náluk a DK kapcsán. Szinte ugyanolyan bunkó stílusban írnak róluk, mint a kormánypártról, vagy a kormányról. Mi az oka ennek? (nem, azt nem hiszem, hogy valóban objektív és független lett a Telex, ezt a választ kizárnám, Vágó úr. :D )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!