A munka csak most kezdődik!

2022. október 03. 16:03

Adjunk egy esélyt a szociáldemokrácia újjászületésének!

2022. október 03. 16:03
null
Ujhelyi István
Ujhelyi István
Facebook

„Több mint nyolcvan településről, közel százötvenen jelentkeztek be az első online Esély Találkozóra tegnap este. Rendkívül inspiráló volt részt venni ennyi tenni akaró, pártokhoz kötődő vagy azoktól épp távolságot tartani akaró civil polgàr közös gondolkodásában.

Tucatnyi remek ötlet hangzott el a már megalakult és megalakulni készülő Esély Köröktől, amelyeket a következő hetekben/hónapokban meg is fogunk valósítani országszerte. A munka csak most kezdődik! Adjunk egy esélyt a szociáldemokrácia újjászületésének! Adjunk egy esélyt a közös hazánknak!”

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. október 04. 09:44
Azaz a 4-8 millás adósságodat kezded törleszteni az mszp-nek? Mocskos aljas hazaáruló parazita féreg!
Namond
2022. október 04. 06:35
Ez ismerős, mint a felülről vezérelt, "rendszerváltás" utáni "szabad"választás. Csak az ismeretlenek által, ismeretlen céllal jelölt személyekre. Talán új malacpersely kellene UÍ..iii fekete kasszájának?
kishegyi
2022. október 04. 05:49
Pisti úgy gondolja, hogy eddigi dolgai nem számítanak, hogy ő majd újjászervezi a szociáldemokráciát. Az nem zavarja, hogy az azt szétverő párt utódjának ismert arca volt eddig. Tulképp ezeket semmi sem zavarja. Nosztalgiából idézzük fel Pisti legutóbbi szereplését Tihanyban, ahol felmosták vele a padlót:)) https://youtu.be/REGYcGDlCrY
critical man
2022. október 04. 04:56
"A munka csak most kezdődik! " Akkor mi a faszt csináltál eddig az euró százezrekért, Pifta? Telik az idő, múlik a becsület, lejár lassan a mentelmi jogod, itthon szívlapáttal várunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!