A Pankotai Lili nevű előadó élvezheti a 444 rivaldafényét pár napig

2022. október 25. 09:13

Aztán csatlakozhat Káromkodós Blankához, Kávéfőzős Lucához meg Szexuális Zaklatás Pandához a Kiégett kabalák szigetén.

2022. október 25. 09:13
null
Tibi atya
Facebook

„Meghallgattam »a« slamet. 10 évvel ezelőtt sem rajongtam a műfajért, de meg kell állapítanom, hogy ha ez slampoetry, akkor én elvesztettem a fonalat, és nem tudom többé megállapítani, mi az és mi nem. Simán lehet, hogy a blahás lumpenek minden reggel világszínvonalú performanszokat nyújtanak, én meg a botfülemmel elsétálok előttük.

Nincs bajom az ízes bazmegolásokkal, meg nincs bajom azzal se, ha valaki ettől elhatárolódik, mert egy közel ezeréves rend iskoláját vezeti. Azzal lenne, ha mondjuk kirúgták volna érte, de ilyesmi nem történt. A Pankotai Lili nevű előadó élvezheti a 444 rivaldafényét pár napig, aztán csatlakozhat Káromkodós Blankához, Kávéfőzős Lucához meg Szexuális Zaklatás Pandához a Kiégett kabalák szigetén.

Nincs ebben a sztoriban több, haladjunk. Dicsértessék!”

Nyitókép: Facebook

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2022. október 26. 00:05
Inkább igyál egy felest!
formaegy
2022. október 25. 19:39
A libsi-komcsi-náci pöcegödörben a kurváknak, drogosoknak, alkoholistáknak, buziknak van helye. Nincs ezen min csodálkozni. Vajon ennek a Nagy Blanka utánzatnak a szülei, tanárai melyik csoportba tartoznak? Szerintem mindegyikben. Magyarország szégyenei. Nagyot köp!
Sorted87
2022. október 25. 19:02
Máskor Tibi atya a kurva anyád amikor a gazdát ekézi, most meg ő a fasza gyerek. Van itt gerinc gazdagon :D
néhai Ch.Pilot
2022. október 25. 16:53
Nyavalyás álpap! Takarodj a pokolba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!