Szélsőjobbos apuka neveli, liberális pártban politizál, szociáldemokrataként él – ki ez a politikus?

2022. október 20. 09:15

Benne testesül meg az ellenzéki mosléktenger valamennyi jellemzője.

2022. október 20. 09:15
null
Rőfös Géza
Kontra

„A magyar politikai helyzet a következőképpen írható le a legegyszerűbben:

Fidesz vs. Zavaros, változó összetételű, zsugorodó térfogatú mosléktenger.

Nem neheztelhetünk érte, ha a kicsit is életrevalóbb szereplők szeretnének a dagonyából kiemelkedve megkülönböztethetővé, észrevehetővé válni.

Jelen pillanatban erre a Gyurcsány-klánnak (Demokratikus Koalíció) és a Momentumnak van valódi esélye.

Több írásunkban is foglalkoztunk már azzal, hogy a két valódi támogatottsággal és karakteres, egymástól lényegesen eltérő ajánlattal rendelkező párt első körben nem is a Fidesszel, hanem egymással szemben lesz kénytelen definiálni önmagát és nem utolsósorban bizonyítani saját létjogosultságát, életrevalóságát.

A tét most az, hogy az eddigi horizontális összefogás helyett várhatóan egy erőtér köré csoportosuló ellenzék valódi vezető erejét ki adja majd: Gyurcsányék vagy a nolimpiás srácok?

A politikában egy párt hitelességét annak vezető politikusainak megítéléséhez lehet a legjobban kötni. Ferenc testvér már tavaly óta a nejét építi erre a szerepre, a Momentum viszont most látta elérkezettnek az időt, hogy nyíltan kimondja a hónapok óta sejthető döntést: Donáth Annát küldik Gyurcsányné Aprev Klára ellen a ringbe.”

Fotó: JESPER KLAUSEN / SCIENCE PHOTO LIB / JKU / Science Photo Library via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2022. október 20. 16:59
A mai ellenzék is azokból áll, akik 1990. óta a moslék magyarellenesség megtestesítői. Egy gondolatuk sem volt a magyar nemzet megmaradásáért. Az esélytelenek biztonságával nyugodtan támadhatják Magyarországot, a Fideszt és Orbán Viktort, semmit nem fog változni. Még uniós ostromba támogatás mellett is, soha többé kommunistát!
csulak
2022. október 20. 15:20
SOHA TOBBE BALOLDALT !
MaBaker
2022. október 20. 13:22
nagyon "cuki" amikor egy jobboldali szereplő szélsőjobboldalizik... Hánynom kell!
Trombitás Keresztély
2022. október 20. 12:23
🍑 ⋆ 🍓 🎀 𝐹💞𝒹😍𝓇 𝒢á𝒷🌸𝓇? 🎀 🍓 ⋆ 🍑
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!