Az összes polgármestert, aki kilakoltatást rendel el, nyilvánosan kell megszégyeníteni

2022. október 28. 05:57

Szabad, sőt kell őket becsmérelni, inzultálni, vagy szarral nyakon önteni.

2022. október 28. 05:57
null
Schilling Árpád
Facebook

„45(!) éve lakott egy 84 éves nő és 55 éves szívbeteg fia egy X. kerületi lakásban. Kb. 3 millió forintos tartozásuk volt, ezért a mai napon kilakoltatták őket. A tartozásuk egyharmadát még a mai napon kifizették volna az őket támogató szervezetek. A kilakoltatást bármikor megállíthatta volna az önkormányzat, de mégsem tette, annak ellenére, hogy a Főváris Közgyűlés szinte egyhangúlag fogadta el a kilakoltatási moratórium meghosszabbítását.

Miért nem fogadják el a támogató szervezetek által felajánlott összeget? Nem is a pénz számít, hanem a nyilvános megszégyenítés, a emberi lelkek megtörése, a példa statuálás?? Vagy így lehet olcsón ingatlanhoz juttatni a rokonságot???

A saját otthon elvesztése olyan trauma, mint egy haláleset. Egy 84 éves kisnyugdíjas, és egy 55 éves szívbeteg munkanélküli, hogy fog újra otthonra lelni??? Hogy a picsába lehet egy politikus, egyáltalán egy ember, ennyire kegyetlen??

Az összes olyan polgármestert, alpolgármestert, területért felelős előadót (teljesen mindegy, hogy ellenzéki, vagy kormánypárti), aki kilakoltatást rendel el, vagy ahhoz asszisztál, nyilvánosan kell megszégyeníteni, és életüket megkeseríteni. Szabad, sőt kell őket becsmérelni, inzultálni, vagy szarral nyakon önteni, amíg be nem látják, hogy az utcára kényszerítés: BŰN!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szeredai
2022. október 28. 23:24
Franciaországban gondolom megbaszta már pár nigger az Árpit.
amca
2022. október 28. 18:11
Mandi . Kell ez nekünk. Féleszü. Senki . Semmi. Tán az Lillát meglehetne dugdosni 1 liter konyak után.
Ekeke
2022. október 28. 16:56
"Az összes polgármestert, aki kilakoltatást rendel el, nyilvánosan kell megszégyeníteni Schilling Árpád Facebook Szabad, sőt kell őket becsmérelni, inzultálni, vagy szarral nyakon önteni." Na kérem, ez nem hate speach, gyűlöletbeszéd, ahogyan azt a liberálfasiszták forgatják a bunkócskát ?
Málaga21
2022. október 28. 16:36
Hány házat építettél schilling, hogy ingyé osztogatnád?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!