NoÁr, az üzletember csóró módon ráphotosoppolta random modellek képeire a luxustermékeit

2022. október 14. 09:06

Nem egyszerű feladat 12 ezer forintos pólókat szimpatikussá tenni. Következzen a Nagy noÁr-trükk!

2022. október 14. 09:06
null
Samuel hadnagy
Kontra

„Molnár Áron (ismertebb nevén: noÁr) annyit ordibált már életében a különféle kormánykritikus tüntetéseken, hogy nem csoda, hogy megunta. Pedig a nagylelkű Magyar Állam minden támogatást megadott neki ahhoz, hogy kibontakozhasson abban, amiben igazán tehetséges: hogyan tud valaki minél rövidebb időn belül minél többször balfaszt csinálni magából. Nem jött be a csel, hiszen noÁr időközben rájött a titkok nyitjára:

sokkal kényelmesebb egy bőrfotelben a szoba melegében a tízmilliókat számolgatni, mint mindenféle kézzelfogható eredmény nélkül nyilvánosan szerencsétlenkedni. 

Így hát az utcáról a füstös dolgozószobájába helyezte át a székhelyét, és mindeközben elhatározta: komoly üzletember lesz belőle.

De mi is kell egy jól menő bizniszhez? Elsősorban egy egyedi ötlet (kreativitás), kereslet a termékre, de a célközönséget és az árakat sem árt jól belőni, nem mellesleg az időzítés és a marketing is fontos.

Az időzítésig még aránylag ment is a történet, hiszen noÁr vérszomjas vadkapitalista dögevőként vetette rá magát a tanártüntetés ázó-fázó, bérből éldegélő részvevőire. Amikor úgy nézett ki, hogy pillanatokon belül elkotródik a rezsim, akkor remekbeszabott ütemérzékkel bedobta:

»hello, amúgy nekem saját márkás, tüncibarát pólóim és pulcsijaim is vannak. Gyertek, vásároljatok belőlük, és a közös szerkóban megbuktatjuk a kormányt.«”

Nyitókép: noÁr Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szilágyi Miklós
2022. október 16. 09:49
"Teljesen jól hangzik, csak nagy kár, hogy a célközönséget már nem annyira sikerült belőni: ha valaki a fizetésemelésért háborog, nem biztos, hogy rohanni fog noÁr webshopjába a baloldali éttermiség legújabb, luxusáron osztogatott öltözékéért." Én ebben nem vagyok annyira biztos.
fintorman
2022. október 14. 20:50
Azért kevés ennyire retek ember van az ellenzéki térfélen, mint Noár. Pedig erős a mezőny.
Megtalálta
2022. október 14. 12:24
Nem fotoshoppolt itt senki semmit. Kiválasztod a modellt, beállítod a póló színét, feltöltöd az ábrádat, bepozicionálod, és legyártja neked a képet: https://placeit.net/tshirt-mockup-generator?gclid=EAIaIQobChMI9O3L27_f-gIVlNF3Ch1i9QAMEAAYASAAEgKfsPD_BwE
vitamin
2022. október 14. 11:13
Noár egy aljadék véglény ez nem vitás. Amúgy a technikáról annyit, hogy nem kell hozzá photoshop, bárki megcsinálhatja. Rengeteg print on demand service van ahol csak feltöltöd a saját design-odat és a rendszer ráteszi pólóra, sapkára táskára, akármire. Aztán te csak összekötöd a fiókodat a saját webshopoddal, tolsz neki egy kis promót a social mediában és már megy is a biznisz. A pólók postázásával sem kell foglalkoznod, mindent intéznek. Ez a gyökér is csak ezt csinálja, a baj csak az, hogy gusztustalanul és persze jócskán túlárazva. De hát nem adhat mást, csak mi lényege :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!