A handabandavezér Orbán hergel, fordul, hülyíti muzsikjait

2022. október 17. 17:27

Egy végzős diák okosan mondta a pénteki tüntetésen, hogy a tanárok most bátorságot tanítanak az egész országnak. Ráfér.

2022. október 17. 17:27
null
Parti Nagy Lajos
HVG

„Ragadós lesz-e az iskolapélda? Vannak kétségeim, vajon egy szántszándékkal lebutított, alulszolidarizált, a birkalitás erős tüneteit mutató társadalom mennyire vevő a tanításra. Egy végzős diák okosan mondta a pénteki tüntetésen, hogy a tanárok most bátorságot tanítanak az egész országnak. Ráfér. De képes-e az elégedetlen sokaság arra, hogy megtanulja: itt és most, s még inkább télen semmi nem fog segíteni, csak a közös és konok engedetlenség. Hisz legyenek akármennyien a csicskák, meg a közöny és/vagy a kiszolgáltatottság örök csicskajelöltjei, ők vannak kevesebben. A többségnek elege van a NER-ből. Nem véletlen, hogy a kaszt, amely a delirált, vágyott jövőbe veti tekintetét, nem néz körül, nem néz tükörbe.

Amennyire tudom, a tankerületi hölgyek és urak eleddig nem mondtak le, se tömegesen, se szórványosan, nem mondták, hogy elég, pedig látják, hogy a vezér zsigerből utálja a tanárokat is, a diákokat is, főleg, akikről még nem tudni, engedelmes betanított alattvalók lesznek-e. Látják, hogy a probléma, finoman fogalmazva is, rendszerszintű. Állnak a vártán, talán még sajnálják is magukat, rendőri védelem fedezékében, parancsra gyártják a stupid leveleket volt kollégáik ellen.

(...)

Mindazonáltal mi nem vagyunk a nap ellenzői, amíg keleten kel, főleg ha a pöking »nyugat« végre leveszi róla a hanyatló kezét, s ad pénzt annak fejében, hogy addig kutyapicsázzuk, amíg nem a magyar álláspont lesz az EU-tagországok akaratának összessége, konkrétan a magyar miniszterelnöké, aki mindennek az élére áll, országnak-világnak, egy kreatív ötlet, nénónénó, fékez, s máris odapattan, hogy vezessen, bármit bárhová, csak ő legyen, aki vezet, s ha elzavarják, ha erőt mutatnak, mondjuk, akkor is győztesen vonul el, száját győztesen nyalogatja, ingét győztesen gyűrögeti, inal diadallal, hisz csak akarni kell. Egy szavatosságát vesztett handabandavezér, egy (jó szó, kaptam) inflációterminátor, ki megparancsolta, jövőre feledre csökkensz, te pénzromlás, jól tudjuk, ki okozott tégedet s küldött reánk, a szankciók, meg a háború, pontosabban a Zelenszkij, aki amúgy, nemzeti ünnepünk alkalmából maga Nagy Imre, hát, ez is mekkora ötletem, Főméltóságú főorvos Úr.”

Nyitókép: MTI/Fischer Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. október 18. 17:36
Agymosottnak nevezzuk azt az egyedet aki elfelejtette a gyurcsany korszakot !
Pitypangocska
2022. október 18. 16:54
Parti Nagynak is szüksége van Gyuri bától egy kis extra zsére a megemelkedő fűtésszámlákra ... És ez az a pillanat, amikor az ember elgondolkodik. Parti Nagy ennyire butuska a világ napi dolgaihoz vagy ennyire pimaszul elvtelen megalkuvó? Ugyanis annak a pénzéből áhítozik alamizsnára, aki miatt szüksége van arra.
istvanpeter
2022. október 18. 13:51
Nem szívesen írok ilyet, de ez a Parti-Nagy egy mocskos aljas strici és egyáltalán hogy jön ahhoz, hogy sok millió ember becsületébe gázoljon.
Vasgyari Tibi
2022. október 18. 13:11
Inkább elborzasztó volt a tüntetés hangneme, közönséges, alávaló, a táblák szövege pedig a cancel kultura lenyomata. Ezt ne akarja senki oktatni. Hogy Parti Nagy Lajos ízlésének megfelel, az csak a szegénységi bizonyítványa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!