Ez a kormány Európa és Magyarország szégyene

2022. október 04. 19:11

Amíg ezek az alapvető követelések nem teljesülnek, kötelességünk támogatni a tiltakozó pedagógusokat.

2022. október 04. 19:11
null
Orosz Anna
MTI

„Ez a kormány Európa és Magyarország szégyene. Nincsenek szavak arra, hogy kirúgással, fizetésmegvonással, felfüggesztéssel torolják meg azt, hogy a tanárok jogosan tiltakoznak az iskolák, a pedagógusok megalázó helyzete miatt.

Ha a kormány egy pillanatig is komolyan gondolná a jogállamiság helyreállítását, akkor: azonnali hatállyal visszavonná a Kölcsey Ferenc Gimnázium pedagógusainak, és a miskolci Hermann Ottó Gimnázium igazgatóhelyettesének elbocsátását, azonnali hatállyal felhagyna a pedagógusok vegzálásával és minden pedagógust megkövetne, akit az elmúlt hetekben kirúgással fenyegetett és azonnali hatállyal visszaállítaná a pedagógusok sztrájkjogát és tárgyalóasztalhoz ülne a pedagógusok érdekképviseletével. 

Amíg ezek az alapvető követelések nem teljesülnek, kötelességünk támogatni a tiltakozó pedagógusokat.”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2022. október 05. 16:41
nézz a tükörbe! senkiházi lúvnya!
Cséfy
2022. október 05. 16:09
--
formaegy
2022. október 05. 16:03
Te szerencsétlen nyomorék a mocskos hazaáruló bandáddal pedig MAGYARORSZÁG szégyenei vagytok! Ez IGAZ!!!!!!!!!!!!!!! Viszont amit te írtál az hazugság, mert csak a büdös Európagyilkos aljas büdös nácik vergődnek a magyar kormány ellen, veletek büdös hazaáruló ribanc!
csak szólok
2022. október 05. 14:24
A 2006 - 2010 között a Gyurcsány és Bajnai kormányok alatt elrendelt iskolabezárások és tanár elbocsátások után az ilyen Orosz Anna féle lotyóknak semmilyen erkölcsi alapjuk nincs a tanárok érdekében felszólalni, hiszen még bocsánatot sem kértek tőlük. Az egész mostani ügy a fiatalok megtévesztése érdekében folyik, akik akkor még nem éltek és nem tudnak róla, mit követett el a "baloldali" oktatáspolitika a hazai oktatási rendszer és a tanárok ellen. Mondom ezt annak tudatában, hogy a tanárok kimaradtak a fizetésrendezésből és ezt szerintem is sürgősen orvosolni kellene, de először én esküt tetetnék a tanárokkal az alkotmányra és arra, hogy az iskolában nem politikzálhatnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!