Orbánnál teljes a zavar és a tanácstalanság

2022. október 14. 22:46

Béke és biztonság akkor lehet, ha Putyin csatlósai eltűnnek a hatalomból.

2022. október 14. 22:46
null
Tóth Bertalan
Hírklikk

„Orbán szerint ezeket a szankciókat nem demokratikus úton fogadták el, tartalmukban pedig a szankciókat »brüsszeli bürokraták« elszúrták. Azt viszont már nem tette hozzá, hogy Orbán Viktor és kormánya az Európai Unió által kivetett szankciókat egytől egyig megszavazta.

Orbán ugyanakkor egyetlen szót sem szólt az általa becsapott pedagógusok sztrájkjáról, a tüntetésekről, a pedagógusbérek emeléséről. Nem beszélt arról sem, hogy Varga Mihály és Matolcsy György közreműködésével hogyan értéktelenedik el a pénzünk, vagy arról sem, hogy még mindig nincs megállapodás a jogállamisági kérdésekben, ezért még mindig nem jönnek az uniós források.

A sodródásnak véget kell vetni, Orbán értékelésével szemben lenne lehetőség a megélhetési és gazdasági válság csökkentésére!

Mi, szociáldemokraták békét és biztonságot – jogbiztonságot és megélhetési biztonságot – akarunk! Béke és biztonság akkor lehet, ha Putyin csatlósai eltűnnek a hatalomból, Európa pedig nem barátkozik, nem engedékeny, hanem erőteljesen fellép az agresszióval és mindenfajta jogsértéssel szemben.”

Nyitókép: KlikkTV

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lmcwelt
2022. október 16. 04:45
Ez a fószer egy járási párttitkár értelmi képességeit is alaposan alulmúlja! Hogy lett ő az MSZP vezetője, bár ha azt nézem oda Bangóné is befért már nem csodálkozom!
tapir32
2022. október 15. 22:41
Gyurcsány erkölcsi érzék nélkül, ripacskodva, gátlástalanul hazudik. Ez, egy fogyatékos állapot. Éretlen, felelőtlen és megbízhatatlan az aki, nem veszi komolyan a munkáját és a munkájával járó felelősséget. "...elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. . . . hazudtunk reggel, éjjel, meg este. . . . Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. ....És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. .... Ennyi tehetségünk van gyerekek. .... Nem tudunk, nem tudunk ennél többet és ennél jobbat. Nem leszünk rá képesek. Ha belegebedünk, akkor sem. " Gyurcsány F. már bizonyította az alkalmatlanságát. Akik, egy ilyen alakkal egy gyékényen árulnak, azoknak ugyan olyan rohadt a portékája, mint az övé. Aki kutyával fekszik, bolhával kel.
Felvidéki MAGYAR
2022. október 15. 21:41
Te hülye bolsi faszkalap!
APA152
2022. október 15. 20:52
" Béke és biztonság akkor lehet, ha Putyin csatlósai eltűnnek a hatalomból. " Igen. És még tegyük hozzá,hogy azok is eltűnhetnének a hatalomból,akik most csak semlegesek,és nem támogatják az agyhalott nyugati szankciókat,és a nyugati háborús mantrát. Akkor teljes béke lenne,mert mindenki keblére ölelné a buzikat,a migránsokat,és a " hős " Ukránokat.Mindenki libbant lenne,és nem a saját népe érdekeit helyezné előre,hanem egy vén demens faszszopó köcsög amcsi " vezetőjét" Milyen szép is lenne !!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!