Lola 12 éves, ártatlan, fehér, európai kislány, Párizsban megerőszakolva, megkínozva, megölve

2022. október 27. 06:37

Nem, érte nem térdepel Európa, nem térdepelnek a focisták, nem térdepel senki.

2022. október 27. 06:37
null
Laborczy Szilvia
Facebook

„Lola 12 éves, ártatlan, fehér, európai kislány, Párizsban megerőszakolva, megkínozva, megölve. Algériai migránsok voltak. Nem, érte nem térdepel Európa, nem térdepelnek a focisták, nem térdepel senki.

Csak az amerikai bűnözőért térdepelnek, akit mindenki elé tettek fekete mivolta miatt. Meg a Pozsonyban megölt két felnőtt LMBTQ vagy micsoda szerencsétlenekért sír Cseh Katalin meg az Európai Parlament is. Undorító az egész álszentség és kettős mérce, úgy ahogy van! Undorító!

Hogy fordulhat elő az, hogy Európa nem védi meg, nem sajnálja a gyermekeit? Mégis mire fel ordítozzák a balliberálisok, hogy fiatalok, tiétek a jövő? Lolának már nincs jövője. Fiatal volt, gyermek volt, fehér volt, európai volt. És ez ma, magasabb szinteken senkit nem érdekel Európában. Ez lesz a vesztünk!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
holi holi
2022. október 28. 12:56
Vár a konyha! A cikk megírása helyett elmosogathattál volna.
celoke
2022. október 28. 07:36
A baloldali liberálisok aljasságára, ördögi gonoszságára szavak nincsenek. Balliberálisok, itt egy okos hölgy telitalálat írása, amely minden egyes szavával üt titeket, minden szava egy rúgás, ami a megrohadt velőtökbe hatol. És ti a beismerés helyett hazudoztok, tereltek, relativizáltok, másra mutogattok. És mosdatjátok a gyilkosokat. De mit várni azoktól, akik fröcsögve álltatok ki a pedofilok mellett a gyermekvédelmi törvény elleni hisztériakor? Ti gyilkosokat mentegető mocskos pedofilok. Mint te, te 423 szorosan hülye! Te agyamputált barma a kurva cigány Gyurcsánynak! Nem most kell az éhező meg ukrán gyerekekről pofázni, te barom! Hány éhezőnek adakoztál! Elmentél önkéntesnek Afrikába? Nem, kuss te barom! Az éhezőidre gondola Hungary Helps. Az ukrán gyerekeket meg beszéld meg a gyilkos diktátor Zelenszkijjel. Miért rángatta bele Ukrajnát a magánháborújába? Minek provokálta az oroszokat? Az amerikai liberálisok ülepe mögé bújva vicsorított a hülye, aztán most csodálkozik, hogy kapja a megérdemelt verést. Így jár, aki náci alakulatokat bérel fel egy 12 milliós kisebbség gyilkolására. Meg a túllihegett cigánykérdés ide erőltetése. Semmilyen no-go zóna nincs Magyarországon. Van néhol egy-két haldokló cigány lepratelep? Bármelyik magyar bemehetne oda, csak nincs arra dolgunk. És mi mii is jövünk onnan baj nélkül, azt a cigányt húzzák ki a hátán a mentőautóig, aki belénk kötött. A mi földünk, a mi országunk homogén magyar nemzetállam és a is marad. Kevesen tudják, de igaz? a cigány TFR nálunk 2016-ban 2,1.re csökkent, azóta a már annyi sincs. A magyar TFR növekedése, az országunk 1200 településén a népességfogyás megállása vagy növekedésbe átfordulása egyértelműen a magyar lakosság miatt van, bárhogy is próbálja ezt a hazudozó mocsok baloldal letagadni. Ami pedig Lola esetét illeti, csak egyet lehet mondani: halál a gyilkosaira. És átok az egész betolakodó muzulmán fajzatukra. És átok az őket mosdató, bűnrészes baloldalra is. Ti hazug szarzsák sorosista férgek, aljasságotokra, ördögi gonoszságotokra szavak nincsenek. Gyűlölködtök és hazudoztok, mint a sátán. De hát ha egyszer eladtátok a lelketeket az átkozottnak, mit csodálkozzunk, hogy hozzá váltatok hasonlóvá. Töltsétek hát be választott uratok mértékét.
Gyula85
2022. október 27. 23:56
Laborczy Szilvia, rád igen nehéz megfelelő jelzőket találni, hisz ha valaki tehetségtelen színészként nem tud eleget keresni, használja inkább azt amije van.....Sok hozzád hasonló legalább tisztességes kurvának áll, Te viszont eladtad a lelked és a becsuleted, és mint régen a nyilas verolegények, vagy a pufajkás kommunisták, te is beálltál pártkádernek csak éppen a Fideszhez. Aljasságodon és kétszínű propagandista cikkeiden olyan könnyű átlátni, mint egy felkapcsolt lámpával megvilágított szoba fuggonyén. Remélem elnyered méltó büntetésed, remélem keserű, traumákkal és tragédiákkal téli életed van és lesz. Kívánom szívből. Egy "rajongod"
koronaszepe
2022. október 27. 21:01
Tudod mi az undorító még? Ez a lájkvadászat... Ki kell gugliznom, hogy ki ez a nő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!