Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Bauer Tamás Facebook-oldalát megéri időről időre felkeresni

2022. október 21. 14:36

Bauer kifejezi mindazt a romlottságot, amit a liberális és szocialista pártok képviseltek.

2022. október 21. 14:36
null
Kontra
Facebook

„Bauer Tamás Facebook-oldalát megéri időről időre felkeresni.

Mondandója minden esetben bizonyíték arra, hogy miért tartjuk az MSZP-SZDSZ kormányzást a rendszerváltás utáni időszak legkártékonyabb politikai együttműködésének. Bauer kifejezi mindazt a romlottságot, amit a liberális és szocialista pártok képviseltek.

Hazánk egyetlen reménye, hogy ezek az emberek és pártjaik nyom nélkül eltűnnek. Bauer azonban most szívességet tesz a magyaroknak. Egyszer neki is hasznát lehet venni. Egy bejegyzésben kikelt a Jobbik ellen, ugyanis a meghatározhatatlan világnézetű párt eltávolíttatná a Szabadság téri szovjet emlékművet. Jó, helyes törekvés mindkét részről!

Mutassák ki a foguk fehérjét! Mi legyen a szovjet emlékművel? Mi elszállíttatnánk egy emlékhelyre, hiszen a katonák – bármit is tettek, katonák voltak – megérdemlik a méltó emlékezést. De lássuk a többi baloldali pártot, a baloldali véleményformálókat, különösen azokat, akik Moszkvában tanultak, most mégis Kijev pártján állnak. Mi legyen a szoborral? Hihetetlenül izgalmas vita lenne, ha ebbe bármelyikük tényleg bele merne állni. De nem fognak.”

Nyitókép: Kontra Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2022. október 22. 16:24
Kontra..fideszes agitprop kiadvány..
fado
2022. október 21. 18:42
ÁVO
Lami66
2022. október 21. 18:38
Nomen est omen. (bauer=paraszt)
nemecsekerno_007
2022. október 21. 16:59
Miért lettetek ÁVO-sok Körmös kölök? Már ha nem antiszemita a kérdés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!