Az kompatibilis volt a szellemiséggel, amikor Rogánék D209-es feliratú trikóban jelentek meg a parlamentben?

2022. október 04. 08:10

Kövér László szerint a kockás ing nem méltó öltözet a parlamenthez.

2022. október 04. 08:10
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Kövér László azt mondta, hogy a kockás ing nem méltó öltözet a parlamenthez. Szerintem pedig a pedagógusok béremelésének mai fideszes leszavazása, a Kölcsey Gimnázium tanárainak kirúgása nem méltó a parlamenthez! Nem is beszélve a házmesterről!

De ha már a dresszkódot hozta szóba… Bennem felidézte azt a képet, ami nem csak nem méltó, de egyenesen ízléstelen. Az mennyiben volt kompatibilis a parlament szellemiségével, amikor Rogán, Szijjártó és a többiek a képen látható D209-es feliratú trikóban jelentek meg a parlamentben, s gondoskodtak a többi képviselő számára is a trikókból? A képen látható  fiatalurak közt két jelenlegi miniszter látható.”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hangillat
2022. október 04. 17:10
A 2/3-os letargiából magához tért, a hibernáló fegyverolajat lemosva vérmedve dühhel hörren rá a nem vágyott világra. Juszt juszt is jusztolni fog, Ez a jusztulmány. Igazi kockás ing az, amin legalább egy kiálló kocka van. Bolhából nem elefántot ,hanem bolhafarmot csinál 200 kilobytes harapássokkal.
artojan
2022. október 04. 13:59
Disznófejet hordani egy "férfi" számára ,nem méltó viselet .
5m007h 0p3ra70r
2022. október 04. 11:47
Bulvárlacika, akkor nem Kövér Házelnök Úr felelt a házszabályokért. Azt rajta számonkérni nagyon kínos és erőltetett próbálkozás.
Bendzsó Boy
2022. október 04. 11:22
Juszt is leírom hogy Juszt egy mocskos kommunista szarember! Az politikai oldal aki rendszerváltozás után egy pufajkást,egy D209 -es ügynököt,az őt megfúró az Apró családba beházasodó a spontán privatizációban az államivagyonból meggazdagodó Gyurcsányt az idegen ügynök Dollárpapa Lúdas Bajnait tud miniszterelnöknek jelölni annak legyen már végre KUSS a neve!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!