Orbán, a farkas

2022. október 28. 08:44

Gondolom, ismerik az alapviccet a farkasról, a rókáról, akik hol ezért, hol azért verik meg a nyulat.

2022. október 28. 08:44
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Gondolom ismerik azt az alapviccet, melyben a farkas és a róka hol azért veri meg nyulat, mert van rajta sapka, máskor meg azért, mert nincs.

Így tesz a mi kormányfőnk is.

Hol kell ársapka, hol nem.

Ha nincs bizonyos élelmiszereken ( lásd: csirkefarhát) ársapka, akkor az a baj, ezért bevezeti azt. Ugye ez az államilag rögzített ár.

Ha viszont más, például az európai országok akarnak ársapkát tenni az orosz gázra, akkor meg az a baj, elutasítja azt, mert szerinte rossz az ársapka.

A kormányfő valójában össze-vissza beszél, bármit támogat és ha kell ugyanazt később elutasítja, ha az gondolja, az szolgálja hatalma megtartását. Ravasz, mint a róka? Nem. Álnok hazug, mint a viccbéli farkas.

Ez jutott.

Juthatna más is, ha tesztek érte.

Tegyetek!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cs.laura
2022. november 01. 08:47
Az nem mindegy Feri, hogy az eladó felé akarod-e korlátozni az árat vagy a vevő felé!! - ezt a kis különbséget azért vedd figyelembe a két ársapka között!! Hogy lehetett miniszterelnök ez az ember? - már nem is csodálkozom, hogy miért ment tönkre az országunk a kormányzása alatt!!!
bandee1
2022. október 30. 20:44
OSZT KÚROD-E MÉG A VADAIT???
Kamcsatka5
2022. október 29. 15:12
gyurcsótány meg a barom!
ultimax
2022. október 29. 10:43
Neem, most te hiszed, hogy ravasz voltál. Pedig a két ársapkának csak annyi köze van egymáshoz, mint Csótánynak a Farkashoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!