Budapest három éve folyamatosan lejtmenetben van

2022. október 16. 09:04

Karácsony Gergely elmúlt három éves teljesítménye megmutatta, hogy mire képes a baloldal.

2022. október 16. 09:04
null
Fidesz Budapest
Facebook

„Karácsony Gergely elmúlt három éves teljesítménye megmutatta, hogy mire képes a baloldal, amikor felelősséget kell vállalniuk egy város vezetéséért.

Budapest három éve folyamatosan lejtmenetben van: káosz van a közlekedésben, a főváros egyre szemetesebb és szlömösödik. Az előző ciklusban, Tarlós István városvezetése alatt indult beruházásokat, mint például a Lánchíd, a Blaha Lujza tér és a Széna tér a mai napig nem voltak képesek befejezni. Budapest fejlesztéséhez felelős és hozzáértő vezetőkre lenne szükség, megértjük Karácson Gergelyt és szövetségeseit, hogy elbizonytalanodtak az újraindulásban.”

 Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
No comment no cry
2022. október 17. 08:27
Kedves FIDESZ BUDAPEST, már nagyon ideje lenne előrukkolni az alternatívával. A könyökünkön jön ki Karácsony bénázása, szeretnénk valami előremutatót is látni.
Kristály
2022. október 16. 14:50
Egy ruhatáros miciologiát végzett kitartott idiota. Ha nem lenne Soros már éhen halt volna.
Rocktoberi
2022. október 16. 13:38
Hogy bejött ennek a majomnak és Butapestnek, hogy a feladata helyett állandóan a kormánnyal próbált hadakozni. Buta, sunyi hazudozással.
Perczel Éva
2022. október 16. 13:35
Kedves FIDESZ Budapest! Nem lejtmenet ez, hanem zuhanó repülés!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!