NoÁr egy gyáva alak, Lili pedig áldozat

2022. október 25. 16:00

Molnár Áron kimerítette a „politikai pedofília” fogalmát.

2022. október 25. 16:00
null
Bódi Ábel
Bódi Ábel
Facebook

„Molnár Áron felkérte ezt a szerencsétlen 16 éves lányt a saját politikai ambícióinak támogatására, amit teremészetesen – és ezért nem hibáztatható – elfogadott. Molnár Áron kimerítette a »politikai pedofília« fogalmát azzal, hogy kitett egy lányt a senki földjére, a pergőtűzbe, hogy felfogja azokat a golyókat (gyűlöletet), amik ellene irányulnának. Noár (tudom, ez a mozgalom neve) egy gyáva alak, Lili pedig áldozat. Az iskola pedig helyesen szabta a gátakat, amikor elhatárolódott ettől a »költeménytől«. Mindennek van vége. Remélem annak is, hogy ezek gyerekeket használnak fel.”

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alcofrybas
2022. október 26. 07:32
alkalmi vers
Tádécska
2022. október 25. 22:36
Ha a lány a tanév végén érettségizik, akkor legalább 17 éves. Amúgy Ábelnek 100%-ig igaza van.
citromosParizer
2022. október 25. 20:20
tévedsz Ábel! egy ilyen idős lány (?) el tudja dönteni már dönteni, hogy mit akar. és ő láthatóan egy kényelmes életet akart (politikait vagy ngo-sat) a f.sz kényelmesebbik oldalára pályázott. hát a másik oldal jutott neki, mint a Kucunak is, mert kvalitása az láthatóan nincs. még a korához képest sem. egy középszerű nímand, vagy még az sem... az, hogy ebben páran támogatták, az tény, de önmaga döntött így, most meg majd nyelheti, amit a nyilvánosság a szájába vert 5 perc gugli kellett volna, hogy megnézze, hogy az elődje, a Nagy Blanka hová jutott a tartalom nélküli trágár szövegével... hint: római bordélyba de ő erre nem volt képes...
szürkeSzarvas
2022. október 25. 19:39
Beteg ez az egész,a belpesti zsidaink által drájvolt tüntimozgalom-a gyerekek felhasználasa is gyűlöletileg. Beteg. Mint Galiciában volt a stettlek bűzhödt "beltenyészete"..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!