Százas, százas az ellenállás!

2022. október 10. 09:15

Molnár Áronban a kapzsiság nagyobb, mint lelkesedés az ügy iránt, amiért harcol.

2022. október 10. 09:15
null
Bódi Ábel
Bódi Ábel
Kontra

„Rájöttek, hogy a valós rezsimdöntés helyett sokkal jobb befektetés a folyamatos agitáció, hiszen sokkal jobban meg lehet élni, ha nem dől meg a rendszer, hanem folyamatosan »ellenzéki« pozíciót lehet felvenni. Nincs felelősség, nincs áldozat, de pénz az bizony sok van!

Molnár Áron, a saját nevével életre hívott mozgalom, a noÁr atyja, ugyanolyan tehetséggel igyekszik betölteni ezt a piaci rést, mint a színészkedést. Ugyan a Filmalaptól érkezik a bevételének nagyobb része, vagyis magától a gonosz és fasiszta Orbán-rezsimtől (nem igazán értek, hogy miért jut Áronkára előbb pénz, mint a tanárokra), de nem elég neki a sok-sok guruló Orbán-rubel, újabb babérokra tör, most éppen a ruhaiparban!

A közös szimbólumrendszerek, identitást adó öltözködés és szubkultúra a forradalmak egyik legfontosabb alapja. Áron olvasta Szrgya Popovicsot, aki hosszan erről  ír könyvében. Csak azt felejtette el, hogy ha az alulfizetett rétegek élére akar állni, akkor nem biztos, hogy a belpesti közép-felső és felső osztály kereseti lehetőségeit kellene megcéloznia saját márkás ellenállásával, a tizenhétezer (!) forintos pulóverekkel.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. október 10. 14:36
Ábel a neres cseléd..
foldizs
2022. október 10. 12:55
Ezt sikerült kitalálni? Ennek a Noárnak a lejáratását? Mit ne mondjak, eredeti... Akkor a tüntetések kiváltó okait ez megoldja?
sagirdilsiz
2022. október 10. 12:18
Milyen civil szervezet ez a noár mozgalom? mert a birosagponthun nem találom.
theseur
2022. október 10. 10:52
Há' jó'van na, NOÁR is olyan mint a keresztesek fontos az ideológia, főleg ha az ideológia hajhászása közben megtelik a mozgalmár zsebe
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!