Segítünk a tini-forradalmároknak: Itt a Kontra nagy trágárkodásszótára

2022. október 31. 13:40

Mocskos szájjal tutira meg lehet buktatni a rendszert. Így kell káromkodni hozzá!

2022. október 31. 13:40
null
Rőfös Géza
Kontra

„A kormánypárti képviselők véleménye számomra dühítő, elfogadhatatlan és érdektelen = »Hányjon inkább véres g*cit az összes f*sszopó fideszes köcsög!«

Úgy vélem, a környező országokban lényegesen jobb egzisztenciális lehetőségeket kínál a pedagógus életpálya, nálunk erre azért nincs pénz, mert kormányközeli cégek nyerik a közbeszerzési eljárásokat. = »Még a kecskeb*szó románoknál sem szopnak annyit a kib*szott tanárok, mint nálunk. A k*rva Orbán meg a Mészáros Lölő meg aranyozott baldachinos ágyon szopják egymás f*szát, hát a k*vaanyjukat b*sszák teherbe.«

Fontos lenne megérteni, hogy a pedagógusbérek rendezése elengedhetetlen az oktatás színvonalának javításához! A jövő nemzedék versenyképes tudását az alap- és középfokú oktatásban szükséges megalapozni. = »L*fszt nem keresnek a tanárok, b*zmeg, nem csoda, hogy mi is olyan g*ci hülyék maradunk majd, hogy a végén a még olyan sötét bunkók leszünk, mint a fideszes szavazók.«

Szakpolitikai szinten nem látok már lehetőséget valódi és gyors megoldásra. Abban bízom, hogy egy új kormány, jelentős társadalmi felhatalmazással végre kellő súllyal fogja kezelni ezt a problémát. = »Lóf*sz lesz itt, nem béremelés. A hazug g*ci Orbán meg k*rva gyorsan takarodjon Moszkvában szopni a Putyin f*szát, különben megb*sszuk az anyja hátán, aztán a börtönben majd szétszopatják egymást a köcsög kis barátaival.«

GARANTÁLJUK, HOGY EZEKET FELHASZNÁLVA LEGALÁBB EGY HÉTIG CÍMLAPOKON LESZ BÁRMELY ROKONSZENVES TINÉDZSER HORDÓSZÓNOK. MOST ÉS MINDÖRÖKKÉ, ÁMEN!”

 

„A faszomat bele!" - új baloldali „csillag" született az október 23-i tüntetésen (videó)

„Ha el sem hiszed, hogy én, és mi vagyunk a jelen, és a kibaszott jövő" - szögezte le felszólalásában Pankotai Lili. A tanártüntetésnek induló, aztán baloldali tüntetéssé váló október 23-ai megmozdulás során egy pécsi végzős gimnazista, Pankotai Lili egy slam poetry-re emlékeztető „művet" adott elő.

 

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2022. október 31. 21:17
Adjatok ki egy BájerZsozsó összest..:)
kecsketenyeszto
2022. október 31. 19:44
Köszönjük, hogy megint kitettetek magatokért mandarineresek. UI.: ugye zsolti is besegített?
Takagi
2022. október 31. 18:01
Ezek a jövő reménysegei, a haza felemelésenek hstcosai? Nem. Tanulni, dolgozni nem akarnak. Az idősebbeket utálják, a gyerekek nekik nem kellenek, csak a buli és az ingyen fű. Ez a gond nagyobb mint gondolnánk.
Osztap Bender
2022. október 31. 17:19
Ha ilyen a gyerek, vajon milyenek lehetnek a szülők és a nagyszülők? No és persze milyenek lehetnek ennek a luvnyának a tanárai, akik ezt tanították neki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!