Noár nem tudja elfogadni azokat, akik elfogadják

2022. október 31. 18:49

Egyetlen megoldás látszik körvonalazódni: Noár barátunknak el kell takarodnia innen a büdös picsába.

2022. október 31. 18:49
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Noárból kiveszett a tolerancia. Noárból kiveszett. És nem tudja elfogadni azokat, akik elfogadják. Mármint ezt a rendszert. Vagyis az ország többségét. Hát, erre a nagy dilemmára, a demokrácia eme sajátos felfogására egyetlen megoldás látszik körvonalazódni: Noár barátunknak el kell takarodnia innen a büdös picsába. De nagyon gyorsan…”

Nyitófotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tolókapu
2022. november 01. 12:33
NoÁrtalomról igen jó cikket közölt Apáti Bence, amit érdemes elolvasni. NoÁrtalom, tipikusan az a fajta ember, aki a hírhedtségéért mindent beáldoz. Átgázol mindenen és mindenkin, aki a haszontalan útját akadályozza. Ráadásul oda dörgölődik, ahol több pénzt kínálnak neki. Elárulja önnön magát, a hazáját és mindent, ami szent! SZERENCSÉTLEN FIGURA, EGY NEVETŐ TÁRSASÁG SZÍNTERÉN! B. Zsoltnak igaza van! Megszégyenülten, el kellene kullognia ebből az országból!
néhai Ch.Pilot
2022. november 01. 12:21
De nem fog elmenni. A világ bármely más országában éhen halna (vagy agyonvernék).
shatterhand
2022. november 01. 08:46
te buta zsolti, mindössze 3 millió idióta, rendszerből élő vagy tájékozatlan ork szavazott a fideszre. az kurvára nem a többség. egy szétbaszott választási rendszerben ez elég a kétharmadotokhoz.
amca
2022. november 01. 08:38
1szerÜ. Vrati se u picku materinu , u Srbiju ! Sto prije.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!