Az ember, aki a hatóságokat megelőzve megállapította Márki-Zay bűnösségét

2022. október 28. 19:40

Bartus Lászlóval legenda és új szó születik: „kacsaseggszájú”-nak és vadbaromnak nevezte az ellenzék kormányfőjelöltjét.

2022. október 28. 19:40
null
Ódor János László
Kontra

„Bartus Lászlóval legenda és új szó születik: »kacsaseggszájú«-nak, vadbaromnak, futóbolondnak nevezte az ellenzék kormányfőjelöltjét, amiért "nem fogta be azt az ostoba fecsegő hülye száját". Az Amerikai Népszava tulajdonosa-publicistája ítélete szerint MZP törvénytelenül használta fel az Action for Democracy adományait. Mi még nem tudjuk ezt biztosan, de azért érdeklődve figyelünk, hátha igaza lesz.

Az Amerikai Népszava tulajdonosa-kiadója és fő publicistája, Bartus László régi kedvencünk. Kifejezetten szórakoztató, ahogy elborult elmével fasisztázik, dühöng: a megfogalmazásaiból azonnal átjön, hogy valószínűleg terápiás gyakorlatnak használhatja az írást, annyira sistereg bennük a gyűlölet.

Bartus a szombathelyi Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskola magyar–népművelés szakán szerzett tanári diplomát, 1986-ban. Tanulmányait Debrecenben folytatta, ahol a Kossuth Lajos Tudományegyetem filozófia szakán végzett, 1989-ben, majd Budapesten az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szociológus diplomát szerzett 1992-ben. Két évig volt a Pázmány Péter Hittudományi Akadémia levelező szakos hallgatója (ez a cikk miatt fontos lesz – a szerk.), másfél évig tanult a Színház- és Filmművészeti Egyetem filmelmélet szakán. Tanított a Népszabadság újságíró-iskolájában és az ELTE Szociológia Tanszéke által indított médiaképzésben. Három évig volt a Vitéz János Tanítóképző Főiskola Közművelődés Tanszékének tanársegédje, valamint a filmterjesztő-képzés koordinátora.

A Gój Motorosok 2013-ban vádolták meg ügynöki múlttal, amit nem tudtak bizonyítani. Bartus ugyanakkor maga is háborút visel mások ellen: például a Hit Gyülekezeté-s Németh Sándort is feljelentette az ATV tulajdonosi szerkezetének változása miatt – igaz, hiába. Szintén 2022 februárjában – egy másik eljárásban – a Kúria is elmarasztalta Bartust a Fesz lesz című könyvében elkövetett jogsértések miatt. A szerzőt jogerősen arra kötelezték, hogy a könyve valamennyi példányából távolítsa el a jogellenesen felhasznált képmásokat, valamint a Magyar Hang című lapban kérjen bocsánatot Németh Sándortól a jogsértések miatt. Emellett kötelezték Bartust, hogy fizesse meg a perköltséget Németh Sándor felé.

Visszatérve az Amerikai Népszavára: rutinosan gyanakvóan azt mondhatnánk, hogy Bartus munkássága egy jól sikerült paródia, de ő úgy tűnik, mégiscsak komolyan gondolja. Hősünk továbbá Németh Sándor és Orbán Viktor mellett még egy jelentős démonnal küzd: ez pedig az általa – többek között – ostoba vadbaromnak címkézett Márki-Zay Péter.”

Nyitókép: Márki-Zay, facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2022. október 29. 19:27
Lackó,ennek az írásnak sok értelme nem volt..
olajfa1
2022. október 29. 16:40
Örülök hogy Bartusnak a sok-sok tanulás után mindenki hülye csak ő nem... Legalább van önkritikája másokat kritizálni...
BlancoAgilon38
2022. október 29. 11:22
Nem akarom egyiküket a másikhoz hasonlítani, de ugye a tünetek kísértetiesen kezdenek hasonlítani. Azaz: egyik hülyébb mint a másik.
Kristály
2022. október 29. 09:47
Ez a Bartus árúló szövödmény vissza fizethetné a tandíjakat hogy magyarországon tanult és most ő áskálodik a legjobban a haza ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!