Rubint Réka: Annak van ideje kommentelgetni, akinek nincs élete

2022. október 31. 08:48

„Én soha nem foglalkoztam azzal, aki lasszóval próbál elkapni és visszahúzni” – fogalmazott a fitneszedző.

2022. október 31. 08:48
null

Interjút közölt az Index Rubint Rékával, melynek során a portál annak kapcsán is kérdezte az alakformálás terén elért sikerei kapcsán is híressé vált fitneszedzőt, hogy őt és családját a közösségimédia-jelenlétük megerősödésével párhuzamosan időről időre betámadják a kommentelők.

Kérdésre válaszolva Rubint Réka elmondta:

Mint fogalmazott: „Én pontosan tudom, milyen ember vagyok, és akik engem ismernek, ők is tudják. Aki ismeretlenül vagdalkozik, azzal azért nem tudok mit kezdeni, mert csak az időmből és az energiámból venne el, amit arra fordíthatok, hogy a kisfiammal kimenjek az erdőbe sétálni, vagy megtartsak egy tábort.”

– tette hozzá az edző. Mint mondta: „Hogyha látunk egy kutyaürüléket az utcán – ha látjuk, hogy ott van, belelépsz? Nem, nem lépsz bele. Azért nem lépsz bele, mert ha belelépsz, koszos lesz a cipőd, büdös lesz a lábad, elvesz az idődből, energiádból, mire azt lepucolod. Idő és energia. Ki kell kerülni és menni tovább.”

***

Kapcsolódó

Interjúnk Schobert Norberttel: „Az uniós döntéshozóknak felelniük kell!” – Bővebben

 

 Nyitókép: Bors

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kolozsv
2022. november 01. 17:21
"Rubint Réka: Annak van ideje kommentelgetni, akinek nincs élete" És az szerepel a médiában is.
CSokikia28
2022. november 01. 16:27
LÁTTAM EGY FOTÓT RÓLA AMI HÁTULRÓL KÉSZÜLT --FELSŐ COMBJAI NAGYON NAGYON NARANCSOSAK --SZINTE VISSZA TASZÍTÓAK --PERSZE NEM MAI CSIRKE !!
Kybon
2022. október 31. 18:35
"Oldalról nézve hihetetlen volt, olyan vékony volt, mint a penge" - Norbi a pengén hegyezi a cerkát, csodálatos. Nekem erről a nőről két olyan fotóm van, amikor valami előadáson hangsúlyozta_a_szavakat. És mindehhez olyan képet vág, hogy bármelyik horrorfilmbe jó lenne. Rettenetes, mert elképzeltem 5 centiről extázisban. Egy zsírtalan, megsimogathatatlan, randa, nemokos, dominanciára törő csontszalon! (Na abbahagyom, mert már gyanúsan sok időt töltöttem a "csodálatos" életemből erre a..., erre.) ;)
Akitlosz
2022. október 31. 14:28
Ő nem foglalkozik azzal, hogy ki mit gondol róla, de azért a világnak körülötte kell forognia. Akkor minek ez a cikk, ha nem akarja, hogy vele foglalkozzanak a kommentálók?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!