Vajon milyen „árnyék-nemzetpolitikát” fog folytatni a díszes társaság?

2022. szeptember 23. 08:08

Isten óvjon mindannyiunkat attól, hogy ez az árnyéktársaság egyszer lehetőséget kapjon kilépni a napra!

2022. szeptember 23. 08:08
null
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„Amióta megtudtam, hogy Gyurcsány Ferenc árnyéka Dobrev Klára árnyékkormányt alakít, és abban ő lesz az árnyékkormányfő, nem hagy nyugodni a gondolat, hogy vajon milyen »árnyék-nemzetpolitikát« fog folytatni a díszes társaság.

 Tudják-e értelmezni a kérdést és hajlandóak-e foglalkozni vele? Egyáltalán mit jelent számukra a határon túli magyarság? Többet jelent-e, mint Romániában, Szlovákiában, Szerbiában, Ukrajnában élő magyarul beszélő románok, szlovákok, szerbek, vagy ukránok? 

Ha abból indulunk ki, hogy annak idején milyen nemzetpolitikát folytatott a cseppet sem árnyék-miniszterelnök Gyurcsány, akkor nem sok jóra számíthatunk. Ő volt az ötletgazdája a státusztörvény ellenes, 23 millió románnal riogató kampánynak, velejéig romlott, aljas, szociális demagógiára építő kampányt folytatott a 2004. december 5-i népszavazás előtt, megszüntette a konzultációs fórumként működő Magyar Állandó Értekezletet. Később a szocialisták ezért legalább bocsánatot kértek, de a gyurcsányista dk-sok – akik most az árnyékkormányt alkotják - ellenzékben is folytatták nemzetellenes politikájukat. A határon túl élő magyarok szavazati jogának elvételével kampányoltak, rágalmazták őket, Vadai Ágnes árnyék-honvédelmi miniszter a vakcinát sajnálta tőlük. 

Az Isten óvjon mindannyiunkat attól, hogy ez az árnyéktársaság egyszer lehetőséget kapjon kilépni a napra! Ezt mi nem fogjuk hagyni, mert mi is készülünk!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bradanek
2022. szeptember 23. 19:25
Isten óvja Magyarországot!
Házam Hazája
2022. szeptember 23. 18:39
Olyan Batman-os politika ez. Az éj leple alatt ugrálnak háztetőről-háztetőre és örülnek.
Lajoss
2022. szeptember 23. 17:37
Barnus,te csak köszöngesd Anikó asszonyt elsőként,az a te szinted.
csulak
2022. szeptember 23. 17:13
az arnyekszek tarsasag, mert nem Kormany, az eddigi hazaarulo es magyarellense politikat fogja folytatni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!