A 135 bátor báb ismét munkába áll

2022. szeptember 26. 10:27

Szavazógéppé silányította Orbán Viktor a parlamentet.

2022. szeptember 26. 10:27
null
Windisch Judit
HVG

„Szavazógéppé silányította Orbán Viktor a parlamentet, miközben sok fontos döntést be sem visznek a képviselők elé. Az ellenzéki javaslatokkal nem, az ellenzékkel magával viszont foglalkozik a kormánytöbbség, ahogy innen üzen Brüsszelnek is.

Nem csak az ellenzéki, de a kormánypárti országgyűlési képviselők is teljesen feleslegesnek érezhetik a munkájukat, ha belegondolnak abba, mennyit is tudnak valójában az egyik legfontosabb törvényről, az idei évre vonatkozó költségvetésről.

A Magyar Közlönyöket átnézve nem sokat: az idei büdzsét eddig ugyanis 48-szor írta át a kormány, mégpedig döntő részben határozatok útján, amitől teljesen átláthatatlanná válnak a számok, ugyanis a változásokat nem kell folyamatában lekövetni az aktuális állapotot mutató jogtárban.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kishegyi
2022. szeptember 27. 04:24
Le vagytok radirozva. Tehetségtelen, népellenes komcsi-ivadék, dilettáns maradékok. Már csak a vörös Budapest áll, élén a fő dilettáns, lusta kis égimeszelővel. A helyedben nem Orbánnal foglalkoznék. Amúgy még tippet sem érdemeltek, hvg-s lúzerek.
olajfa1
2022. szeptember 26. 23:04
Ezt a "szavazógépes Parlamentet" Gyurcsány vezette be 2006 október 23.-ai rendőri brutalitás "JOGSZERÜSÍTÉSÉRE"!!! Ráadásul az 50,5%-al sikerült neki megvalósítani!!!... természetesen "demokratikusan"! mint Hitler! Ja nem! MERT HITLERNEK SOKKAL NAGYOBB TÁMOGATÁSA VOLT!!! Na azt a szavazást vizsgálgassa az EU "korupció ellenes" csoportja!!!!!...
Lajoss
2022. szeptember 26. 21:02
Tükörbe nehéz nézniük,az biztos..
írmag
2022. szeptember 26. 20:53
Pá Windisch, pávégé!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!