Mit üzen a Dobrev-árnyékkormány a többi pártnak?

2022. szeptember 21. 12:10

Színtiszta, hardcore DK-kormány sejlett fel, ha valakinek esetleg még nem lett volna krízisérzete.

2022. szeptember 21. 12:10
null
Vona Gábor
Index

„Hosszú készülődés után végre fény derült arra, mi főtt hetek óta a DK boszorkánykonyhájában. Előbb Molnár Csaba jelentette be, hogy árnyékkormány jön, aztán Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök tartott értékelő beszédet, majd hétfőn a névsor is nyilvánosságra került. Lényegében az elmúlt évek Gyurcsány-párti rendezvényeinek első sorában ülőkből alakult virtuális kabinet.  Semmi cécó, semmi összefogás, semmi civilkedés. Színtiszta, hardcore DK-kormány sejlett fel, ha valakinek esetleg még nem lett volna krízisérzete.

Az internet népe persze azóta is folyamatosan élcelődik vagy éppen szörnyülködik rajta, az árnyék szó számtalan árnyalata válik most DK-mémmé az árnyékszéktől az árnyékbokszig. Ezek nyilván nagyon szellemesek, és azt sem lehet mondani, hogy minden valóságalapot nélkülöznek, de azt hiszem, az április 3-i ellenzéki Waterloo óta ez az első olyan történés, amelyet érdemes a NER-en túli világból értékelni. A magyar történelem első árnyékkormányának megalakulása nemcsak a DK-t érinti, hanem a többi belpolitikai szereplőt is. Vizsgáljuk hát meg öt szemszögből!”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Chardonnay99
2022. szeptember 22. 18:42
"Mit üzen a Dobrev-árnyékkormány a többi pártnak?" Azt üzeni, le vagytok sz@rva, drágáim!
Péterpéter
2022. szeptember 22. 06:08
Az Árnyékkormány kinevezett tagja beülhetnek az árnyékszékükbe.
Lenyeg Telen
2022. szeptember 21. 20:23
Kitálalt egy volt jobbikos: így töröltette Szaszi Gyurcsányék segítségével Toroczkai Fb-oldalát, és nyilváníttatták őt veszélyes személlyé Forrás: https://kuruc.info/r/2/249071/
amca
2022. szeptember 21. 19:12
Látod vonaglógábor . Ezek pont olyan senkik,semmik,nullák,zerok,min te. Te meg pont olyan vonagló vagy ,mint ezek. Lépj be közéjük. Oda való vagy. A foschba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!