Hazánknak új államalapításra van szüksége

2022. szeptember 03. 11:30

Nem azért dolgoztok egy életen át, hogy ezt a semmirekellő, ingyenélő bandát etessétek.

2022. szeptember 03. 11:30
null
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„Olyan államra, amelyik érted van és nem ellened. Amelyik megvéd és nem kifoszt. Amelyik nem elvárja a lopást, hanem kőkeményen bünteti. Amelyik nem megfojt az állandóan növekvő terhekkel, hanem hagy élni. Amelyik a nép pártján áll.

A jelenlegi kormány kizárólag a saját pártján áll. A pénz és a hatalom pártján, és ezért a kettőért bármire képes, akár arra is, hogy átverjék a magyar népet. A választások előtt azt ígérték, lesz pénz mindenre. Lesz pénz nyugdíjakra, béremelésre. Lett is, a sajátjukéra, hisz a miniszterelnök a saját fizetését képes volt az Európai Unió második legszegényebb országában megduplázni. A választások előtt azt mondták, támogatni fogják a kisvállalkozókat. Mára kivégezték a katásokat. Azt mondták, megvédik a rezsicsökkentést. Mára az villany árát a kétszeresére, a gáz árát a hétszeresére emelték. Bele fog pusztulni a magyar a számlák fizetésébe, a fideszesek meg közben úgy dőzsölnek, urizálnak, mintha nem lenne holnap. Hogy nem jön az uniós pénz? Nekik nem számít, fizet a magyar elég adót, majd ellopják azt.    

Mi, akik a nép pártján állunk, valljuk: ti nem azért dolgoztok egy életen át, hogy ezt a semmirekellő, ingyenélő bandát etessétek. Nem azért dolgoztok egy életen át, hogy mások hízzanak kövérre a ti pénzetekből.  Azért dolgoztok, hogy a saját gyerekeiteknek megélhetést, biztonságot, jövőt adhassatok. És most a kormány ezt is elveszi. A megélhetést is, a biztonságot is a jövőt is, a kenyeret, a szoba melegét is.”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
njohn
2022. szeptember 05. 16:25
Petike ! Gyurcsány cipellője !!! Hányszor akarsz még államot alapítani ??? Ahányszor nem sikerül ??? Nem vagy te ÁRPÁD apánk, se SZENT ISTVÁN, hanem egy sima kókler, megélhetési politikus, PARIZEUS !!! Hát akkor ahhoz is tartsad magadat.
robogo72
2022. szeptember 05. 10:52
Így van ! És még hogy adjanak legalább 1milliót mindekinek ! Mert annyi jár ! Ugye egyetért ??? Már nagyon kellett egy ilyen kiváló politikus aki megmondja ! Várjuk az 1 milliót. Ugye maga nem olyan mint az eddigiek akik nem adták oda ami jár ? Kérem küldje a pénzt !
kálmi
2022. szeptember 04. 18:48
Ez komplett hülye.
sarzal
2022. szeptember 04. 17:25
Szent István meg IV.Béla után majd pont Jakab Péter....azt hiszem ez nem fog összejönni Petya
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!