Szívhang miatt őrjöngők

2022. szeptember 15. 07:35

Miről egyezkedjünk azokkal, akik a gyilkossághoz való jogért tüntetnek?

2022. szeptember 15. 07:35
null
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Érdekes logika. Szembesíteni valakit vele, mire készül: »megalázás«. Hogy egyazon sorvezetőből dolgozik a teljes magyarországi halálbaloldal, abból is látszik, hogy Gyurcsány mikrofonállványa, Kálmán Olga szintúgy a nők megalázása miatt pufogott. »Van még valami Fidesz-ötlet arra, hogyan lehet a kiszolgáltatott emberekbe belerúgni?« A többi sirámot nem idézem, egy kaptafa mind.

Évi harmincezer kioltott élet. Ami nekünk nemzeti tragédia – az a halálkultusz híveinek »emberi jog«. Ami nekünk élet – nekik csupán egy »sejtcsomó«. Mi a Teremtő műveként tekintünk a világra, családban, nemzetben gondolkodunk. A liberálisok viszont tagadják Istent, önmagukat tekintik a legmagasabb rendű létezőnek, látókörük az orruk hegyéig terjed, úgy hiszik, körülöttük kering a galaxis, az ő vágyaik, szükségleteik, perverzióik gátlástalan kiélése az élet maga, s aki ebben akadályozza őket, vagy csak rájuk mer szólni, azzal ugyanúgy el kell bánni, mint a pár hetes, védtelen magzatokkal.

Két Magyarország van. E két Magyarország kibékíthetetlen ellentétben áll egymással. Mi azt mondjuk: mi, magyarok. Ők meg azt: én, én, én! Miről egyezkedjünk azokkal, akik a gyilkossághoz való jogért tüntetnek? Akik lerombolnának mindent, ami közösségeink fennmaradását szolgálja? Akik a nemváltást népszerűsítenék már óvodás gyermekeink körében is? Akik nemzeti közösségünket barbárok százezreinek betelepítésével vernék szét? Vagyunk mi – és vannak ezek. Mi emberi életet akarunk – ezek meg lerombolni a Teremtő művét, mindent, ami évezredekig működött. Nincs hova hátrálnunk. Hát támadjunk!”

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Unsplash)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Republik
2022. szeptember 16. 02:08
Ez a szívhangmeghalgatósdit azért találták ki hogy bűntudatot ébresszenek ,hogy az anya meggondolja magát és szüljön.Ez egy szemét náci megoldás.Pszihésen zsarolni valakit azért hogy több gyerek szülessen.Ha valaki nem akarja megszülni a gyereket biztos van valami oka! Senkinek sincs joga hogy rákényszerítse a nőket egy olyan szülésre amit nem akar.Nem ez a megoldás hogy ilyen fasiszta módszereket alkapmaznak.Teremtsenek jólétet hogy a nők szívesen vállaljanak gyereket.Ja hogy az nem megy!
Gecorbi
2022. szeptember 15. 20:30
Tudod, büdös fidkány-nyalonc, arra kellene előbb gondolni, hogy a fogamzásgátló szereket adjátok megfizethető áron....de O1G bandájának orszagaban az óvszer is kurva drága, amikor nagyon sok nőnek.arra.nincs pénze, hogy egészségügyi betétet vegyen. Érted, birka, mi a probléma? Nem a terhességmegszakítás, hanem a méltóságteljes női lét....
Robertoo
2022. szeptember 15. 18:19
"Miről egyezkedjünk azokkal, akik a gyilkossághoz való jogért tüntetnek?" Egyetértek. Ezek gyilkosok!
B_kanya
2022. szeptember 15. 14:45
"Évi harmincezer kioltott élet. " Valamikor ennyi lehetett. 2009-ben 43 ezer. 2021-ben 22 ezer alatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!