Nem mindegy, kiben bízunk

2022. szeptember 19. 17:12

A támogatást kizárólag kívülről váró, és ezért idegen zsoldba szegődő balliberális politikusok nem is titkolják, hogy Magyarország ellen dolgoznak.

2022. szeptember 19. 17:12
null
Ungváry Zsolt
Ungváry Zsolt
Vasarnap.hu

„Az utóbbi időben egyre tisztábban látszik, hogy bizonyos körök szeretnék megszerezni az emberiség fölötti irányítást. Most, amikor az információáramlás, a rendelkezésre álló technikai eszközök és infrastruktúra ezt már lehetővé is teszik, nem országok vagy kontinensnyi birodalmak, hanem a teljes földgolyó vezetésére vágynak azok az erők, amelyek korábban kénytelenek voltak beérni kisebb falatokkal. Az elszabadított járvány, a globális szintre emelt lokális háború, a különleges jogrendek, a központilag felülírt helyi törvények és érdekek mutatják ennek a harcnak a végső fázisát. Az emberek félelmeinek fokozása, elbizonytalanítása, a rend fölszámolása megágyaz annak a világkormányzatnak, amely nem választásokkal, hanem az erő, a vagyon, a szervezettség, a mindenüvé beépülő ügynökeik útján megszerzi a teljhatalmat.

Ezeket a leendő urakat azonban nem lelki-szellemi-erkölcsi elvek vezérlik, hanem kizárólag gazdasági-pénzügyi szempontok. Csak a földi, az anyagi világra, a lélektelen és múlandó vagyonra koncentrálnak. Jézus pogányoknak nevezi őket, de a pogány pusztán hitetlen, ezek viszont – lásd a hazai ateisták buzgólkodását – tudatosan fordulnak szembe az isteni renddel. Így nyugodtan mondhatjuk: a Sátán szolgálatában állnak. És egyre nyilvánvalóbb az is – még ha szellemi képességük láttán feltételezhetjük, hogy nincsenek vele tisztában –, hogy a hazai baloldal (különösen a nyíltan az ország érdekeivel szembeforduló EP-képviselőik) maga is ennek eszközévé vált.

Ez azért különösen szomorú, mert a rendszerváltáskor mindannyian azt hittük, a többpártrendszer megoldást nyújt a bajokra, ennek segítségével kiküszöbölhető a nemzetellenes, hazug politika, és az egészséges verseny az ország javára válik.

Ehelyett folyamatos megosztottság, veszekedés, széttagolódás következett be. Sajnos a sorozatos vereségeket feldolgozni képtelen, a támogatást immár kizárólag kívülről váró és ezért idegen zsoldba szegődő (a naivan ostoba Márki-Zay épp úgy elszólta magát ez ügyben, mint korábban a komplexusai miatt tudatos gazemberséget vállaló Gyurcsány) balliberális politikusok már nem is titkolják, hogy Magyarország ellen dolgoznak.

A közös haza minél jobb működéséhez azonban szükséges, hogy bal- és jobboldali, liberális és konzervatív magyarok együtt tudjanak élni és munkálkodni. Olyan felületeket és platformokat kell találni, ahol a másik oldalt támogató választópolgárokkal meg lehet beszélni a fontos kérdéseket, kiiktatva azokat a politikusokat és pártokat, amely már régen nem képviselnek senkit; ezt maguk a baloldali szavazók is felismerték, és nem támogatják őket. Nem maradhatnak azonban ők sem érdekképviselet nélkül, így azt átmenetileg kénytelen a jobboldal ellátni.

A Brüsszelben Magyarország ellen lobbizó és szavazó képviselőket pedig – akik valójában nem is képviselik azokat, akik megszavazták őket – el kell felejteni.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2022. szeptember 19. 19:32
"A támogatást kizárólag kívülről váró, és ezért idegen zsoldba szegődő balliberális politikusok nem is titkolják, hogy Magyarország ellen dolgoznak." A magyar közpénzekkel is elég szépen visszaélnek a kormányon levő politikusok. Tehát az a politikus, aki magyar pénzt kap, az sem biztos, hogy Magyarországért dolgozik.
pemete jakab
2022. szeptember 19. 19:30
"A támogatást kizárólag kívülről váró, és ezért idegen zsoldba szegődő balliberális politikusok nem is titkolják, hogy Magyarország ellen dolgoznak." Viktorka is jórészt brüsszeli pénzből építette ki a korrupt rendszerét.
olajfa1
2022. szeptember 19. 18:45
Sőt! még büszkék is arra hogy KERESZTBE TUDNAK TENNI MAGYARORSZÁGNAK!...
Szittya66
2022. szeptember 19. 18:25
Fletó! Ha már mindenáron bolgárt akarsz kinevezni Magyarország miniszterelnökének, akkor legalább Sztojcskovot válaszd a súlyemelőnő helyett, ő legalább a focihoz értett!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!