Vonják már vissza az üzemanyagárstopot végre

2022. szeptember 17. 12:45

Belerokkan az egész ország abba, hogy Józsi bá olcsóbban tankolhassa az 1.5-ös rozsda-metál suzukiját.

2022. szeptember 17. 12:45
null
Tibi atya
Facebook

„Csak vonják már vissza az üzemanyag árstopot végre, mert belerokkan az egész ország abba, hogy Józsi bá olcsóbban tankolhassa az 1.5-ös rozsda-metál suzukiját, baszki.

Minden más termék árán már úgyis emeltek az elszálló üzemanyagárak miatt, az intézkedéstől legalább lenne benzin a kutakon.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lqrooferi
2022. szeptember 18. 20:48
Valaki homályosítja föl ezt a baromarcú hogy ez a normális ára az üzemanyag nak az orosz uráli kőolaj szorozva MOL haszon plusz jövedéki adó és ÁFA Ennyire jött ki a háború előtt is. A paraméterek nem változtak, a hiány ha van is a karbantartás miatt és az OMV balfaszsága miatt adódott.
Paap
2022. szeptember 18. 15:35
Atyám, én úgy tudom, hogy nem kötelező hatósági áron tankolni. Be lehet fáradni a pénztárhoz tankolás után és ki lehet a teli árat fizetni!
panyigai péter
2022. szeptember 18. 10:53
Bizony, valahogy meg kellene fékezni az autóstársadalmat.
Agnieszka
2022. szeptember 18. 10:52
Ez a Tibi "atya" (hogy nem röstelli magát atyázni) egy balos drukker. Azt szeretné, h. kitörjön a népharag. A Fidesz azért közkedvelt, mert érezhető, h. széles rétegek javára kormányoz., ellentétben az előző, MSZP-SZDSZ kormányokkal, amelyek kizárólag SAJÁT ZSEBRE, és olyan ostobák voltak, h. azt hitték, megy ez a szabad választásokkal karöltve. Ment is, amíg 95%-os volt a média lefedettségük. Az, h. még mindig van 30%-uk, a médiájuknak köszönhető, amelyik most is több, mint 50%-os és hazudozásban, agresszivitásban vezet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!