Női aljasság is van, nem csak férfi brutalitás

2022. szeptember 20. 08:54

Hogy mindez miért tabu a nyugati civilizációban, nagyon is indokolt, jó kérdés.

2022. szeptember 20. 08:54
null
Szentesi Zöldi László
Facebook

„Miközben a világ legundorítóbb dolga, ha egy kapcsolatban a férfi testileg-lelkileg terrorizál egy nőt, és szerintem erről nyíltan beszélnünk kell, igazán itt volna az ideje annak is, hogy a gyermekétől elzárt, vagyonából kiforgatott, megzsarolt, tönkretett férfiakról is megemlékezzünk. Mert hogy ők is léteznek, nem is kevesen. Női aljasság is van, nemcsak férfi brutalitás. Számtalan esetet láttam, ilyet is, olyat is.

Hogy mindez miért tabu a nyugati civilizációban, nagyon is indokolt, jó kérdés.”

Kapcsolódó

Forisek Ádám: A női jogokat épp az Amber Heardök vetik vissza

A női jogok nem azt jelentik, hogy hazudozhatsz, rágalmazhatsz, érzelmileg bántalmazhatsz szabadon. Bővebben...

Nyitóképen: Dühös feministák. Fotó: Gabriel Bouys / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. szeptember 21. 14:41
"..Női aljasság is van, .." Persze hogy van. Ám kérdés: AZ ALJAS NŐ IS NŐ-E VALÓJÁBAN ÉS EGYÁLTALÁBAN, ÉS NEM PEDIG EGY SÁRLÓ KANCA-É, AVAGY EGY TÜZELŐ SZUKA-ÁLLAT? SZÓVAL PONTOSAN TISZTÁZANDÓ LENNE: MITŐL NŐ A NŐ?
annamanna
2022. szeptember 20. 20:05
Férfi aljasság is van és női brutalitás is van. Meglepő, de igaz.
korona.2.0
2022. szeptember 20. 18:32
A nők ne feledjék, hogy manapság szinte MINDEN nő nagyon könnyen megkapató. Aztán meg itt vannak a teljesen új szemfelnyitás, a MGTOW-mozgalom, amely egyedek hálózatot alakítottak ki. Ezek a fiúk teljesen elzárkóztak mindenféle szextől, mert nem akarnak "felnőtt" korukra tönkre menni egy nő miatt vagy több nő miatt. Azt hittük, hogy ez a felfogás lassan majd lecseng, de nem csengett le, hanem már Indiában(!?) is terjed. Japán már vészharangot kongat miattuk.
Vasalo
2022. szeptember 20. 16:50
Illetve többnyire csak nöi aljasság van. Alapbol visszaélnek a nemükkel, alapbol benne van minden férfiben a bizonyos távoltartás a nökkel szemben, és igen ritkán lépnek fel ellenük ( ha egyáltalán létezik ilyesmire illemtan) ugyanolyan keményen, mint egy azonos nemü személy ellen. Sok nyelvben még a szokincs is hiányzik a nökkel szemben az azonos fellépésre mint egy férfival. És ez mindenütt látni, elég ha csak arra gondolunk, hogy a nyelvünkben is ott van a gyengébb nem kifejezés. Hogyan lehet, akkor egyforma szinten tárgyalni egy hölggyel, ha a bennünk van gyengébb nem szembeni távolság már a gyerekszoba ota. Sajnos ezt nagyon aljasan ki is használják sokan és sokhelyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!