Tudás, szív és csapatszellem

2022. szeptember 24. 08:37

Ha ezt a hármat át tudják adni sok magyar embernek, akkor megérdemelték a fizetésüket.

2022. szeptember 24. 08:37
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Nem hittem volna... A második félidőben jobbak voltak a németek, azért ez nem kérdés. Az egész német csapat sokkal magasabban jegyzett játékosokból áll. És mégis nyerni tudtunk, megérdemelten.

Tudás, szív és csapatszellem. Ha ezt a hármat át tudják adni sok magyar embernek, akkor megérdemelték a fizetésüket.”

Nyitókép: MTI//Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B I L
2022. szeptember 24. 10:44
A szarfaszu libsik szopó ágra kerültek megint :))))
istvanpeter
2022. szeptember 24. 09:16
Szép volt fiúk, csak így tovább!
illatosítotthegyilevegő
2022. szeptember 24. 09:07
Kerkez beállásával remélem a sok buta nb1-es edző, majd bemeri rakni a csapatba a fiatal játékosokat. Kerkez jó példa arra, hogy úgy kell a gyepre engedni a fiatal magyar játékosokat, hogy "tessék gyilkold le őket, mutasd meg nekik" és nem úgy hogy "időhúzó csere" vagy "beszarva van az edző, mert nem bízik meg benne és ez átragad a játékosra is stb. " úgy mint a holland ligába vagy a belgába, fiatalon ezt a mentalitást kell bennük felépíteni, hogy "mutasd meg nekik" és hagyni kibontakozni őket... Bízni kell bennük, és nem padoztatni őket. Ezt a mentalitást el kell tanulni, és akkor amit az elmúlt évtizedbe csináltunk, hogy sok tehetséget elpazaroltunk nem fog megtörténni. Ez a mentalitásbeli különbség fontos.
LancelotDuLac
2022. szeptember 24. 09:03
A válogatott tagjai legalább még meg tudják venni a kenyeret és ki tudják fizetni a rezsijüket, futja rá! Így ők tényleg nyertek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!