A Ryanair vezére úgy viselkedett, mint egy részeg ír matróz, de aztán csak beadta a derekát

2022. szeptember 13. 20:42

Bejelentette, hogy Budapesten maradnak és kifizetik a plusz adót. Mégse olyan rossz üzlet ez nekik.

2022. szeptember 13. 20:42
null
Kontra
Facebook

„A Ryanair vezére úgy viselkedett, mint egy részeg ír matróz, de aztán csak beadta a derekát

Michael O’Leary a mai napon sajtótájékoztatót tartott Budapesten. A modortalanságáról ismert cégvezér bejelentette, hogy Magyarországon 53-ról 45-re csökkentik a Ryanair járatainak számát.

Ennyi. Járatcsökkentés. Brüsszelből és Athénból kivonul a cég, Budapesten megtartják a központjukat.

O’Leary néhány hete még harsányan fenyegetőzött, durva stílusban kritizálta a kormányt, a gazdasági minisztert, úgy viselkedett, mint egy részeg ír matróz.

Csak a hülye tánc és a fals ének hiányzott.

Most bejelentette, hogy a cég Budapesten marad és kifizetik ügyesen a plusz adót. Mégsem lehet ez olyan rossz üzlet nekik.

Azok a balos politikusok, akik a multi céget támogatták az emberek helyett, azok pedig köpjenek fel és álljanak alá!”

Kapcsolódó

Ryanair-vezér a Mandinernek: „Nem a minisztert, hanem az adót neveztem hülyének!”
Kedden egy budapesti szállodában tartott sajtótájékoztatót Michael O'Leary, a Ryanair ír diszkont légitársaság vezérigazgatója, aki bejelentette, továbbra is idiótának tartja a magyar kormány extraprofitadóját, amit a jövőben is áthárítanak az utasokra és még útvonalakat is bezárnak miatta. Bővebben is érdekel...

Kedden egy budapesti szállodában tartott sajtótájékoztatót Michael O'Leary, a Ryanair ír diszkont légitársaság vezérigazgatója, aki bejelentette, továbbra is idiótának tartja a magyar kormány extraprofitadóját, amit a jövőben is áthárítanak az utasokra és még útvonalakat is bezárnak miatta.

Nyitókép: Kontra Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. szeptember 14. 13:58
fizesse be a buntetest is !
diodoro
2022. szeptember 14. 10:26
Fordítom magyarra: Rayen a téli menetrendben 15%-al csökkenti a járatainak számát. Ahogyan egyébként más légitársaságok is, ugyanis télen kevesebben utaznak kevesebb gépre van szükség.
Cassi
2022. szeptember 14. 09:48
Össze-vissza kapkod a kormány, megsarcolja a jól ismert és turistákat hozó Ryanairt, közben keresztbe tesz a globális minimáladónak, senki sem tudja, mely cégek kedvéért. Követhetetlen katyvasz az egész.
misi53
2022. szeptember 14. 09:21
6 ezerért (ft) elvittek Prágába , és vissza is hoztak ,7alkalommal ! Szavam sem lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!