Meráni Klára férjével az árnyéktrónra tör

2022. szeptember 19. 15:04

Jakab Péter kimaradt, ez a legfájóbb.

2022. szeptember 19. 15:04
null
Paranoid Android
Paranoid Android
PestiSrácok.hu

„Normális ember nem vágyakozik arra, hogy bolgár »nagyhercegnőt« lásson a magyar trónon. Arra sem, hogy lássa bármikor, bármilyen alkalomból a »nagyhercegnőt«. De az élet nehéz, kijut nekünk abban sok árnyék.

Klára, a Dobrev, miután tegnap árnyék-miniszterelnökké avanzsált férje kegyéből, ma árnyékminisztereket jelent be. Habár az árnyék-miniszterelnök kifejezésben sok erős szó van, az elnök, meg a miniszter, meg a Sátán egyik kedvenc megvilágítása, a pozíció értéke pontosan azonos egy DK alelnöki stallummal.

Árnyékkormány korlátlan számban létrehozható, én reménykedem benne, de tényleg, hogy az ellenzék többi része veszi a lapot és ők is csinálnak egyet.

Egy dobrevtalan és Gyurcsány-mentes árnyékkormány, a két nevezetthez kapcsolódó mínusz előjelű végtelen szorzónak köszönhetően (bármilyenek legyenek is a matematika szabályai), már bizonyosan feljebb van a pincelépcsőn, mint a Fletó-féle képzelmény. Még akkor is, ha Jakab Péter is benne van. Érdemes az akció hírverését követni, teljesen úgy adják elő, hogy a jelentéktelen »árnyék« előtag azonnal törölhető, ha bejönnek a NATO-csapatok és azok is meghajolnak a Klára teljesen jogos trónra támasztott igénye előtt. Mit is tehetnének, kétségtelen tény, hogy a trónt is a Klára felmenői, jogelődei vagy elvtársai szocializálták el annak idején (mondjuk nem a bolgár ág felől).”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kuka utas
2022. szeptember 20. 13:02
Nyugi, ott van Jakab. Csak nem látszik, mert ő az árnyékkormány árnyékembere.
Rocktoberi
2022. szeptember 19. 18:52
Aki élt már a fényben annak keserves az árnyék. Kellemes szenvedést, Gyurcsárnyék!
olajfa1
2022. szeptember 19. 16:17
Sőt! Márki-Zay Péter még egy "tárcanélküli" miniszteri posztot sem kapott... vagy legalább egy "HÜLYEGYEREKI" MINISZERSÉGET kikönyöröghettett volna magának... /de lehet hogy ezt Hadházy Ákosra testálnak.../
Autofocus
2022. szeptember 19. 16:07
Árnyékszavazók is lesznek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!