Jó látni, hogy a Független Objektív Sajtó emberei egymás után kötnek ki baloldali pártoknál

2022. szeptember 20. 12:06

Nahát, milyen meglepő.

2022. szeptember 20. 12:06
null
Kubatov Gábor
Kubatov Gábor
Facebook

„Kálmán Olga már a Demokratikus Koalíció padsoraiban ül, Simon András és Péterfi Judit pedig Márki-Zay Péternél próbálta menteni a menthetőt. Azóta Simon már átigazolt Karácsony Gergely csapatához. Most pedig Tóth Richárd a 24.hu és a HVG korábbi munkatársa kötött ki a Momentum Mozgalomnál.

Legközelebb, ha valaki ragaszkodik a »független objektív« jelzőhöz, akkor lehet sejteni, kinek dolgozik.”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. szeptember 21. 10:06
Ez azt jelenti, hogy kormányoldalon az objektivitásnak még csak a látszatára sincs igény?
amca
2022. szeptember 21. 07:39
Megélhetési prli,dplmás bűnöző. Mordehai Karcsi ezt tudta VONA, beépíti a TÖKE c. munkájába.
csulak
2022. szeptember 20. 16:58
a baloldal sose fuggetlen !
pragmatika
2022. szeptember 20. 16:41
"Legközelebb, ha valaki ragaszkodik a "független objektív" jelzőhöz, akkor lehet sejteni, kinek dolgozik." Azt eddig is lehetett sejteni. Nagyjából ez ugyanaz a terminológia, mint anno amikor a régi rendszerben a ruszkik keze alatt tengődő keleteurópai országok voltak a "béketábor", meg a "Népi Demokratikus" és "Haladó" :))) országok. Meg a "baráti" románia ahol a Székely autonómiát megszüntették, Kolozsvárt meg elrománosították. Nekem mindig ez jut eszembe, mikor ezek osztják az észt, miközben az ellenvéleményeket szépen elhallgattatják . Legalábbis a nyugati közmédiában, meg internetes platformokon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!