Orbán, aki ott sem volt

2022. szeptember 09. 20:04

A kormány sosem hibázik. Ha mégis, arról nem a kormányfő tehet, hanem a miniszterei. Na, de ki nevezte ki a hibázó minisztereket?

2022. szeptember 09. 20:04
null
Tóth Ákos
Tóth Ákos
Jelen hetilap

„Nem, Orbán Viktor semmiről semmit nem tud, ő csak áll a kormány mellett a fölhabzott vizeken, igaz, az Adrián még egy vacak motorcsónakkal is meggyűlt a baja, s úgy kellett kimenteni, de akkor is, ő, a vén tengeri medve uralja az ország kormányát villámcsapások, égzendülések és rettentő viharok közepette, amelyek csak akkor nem méltóztatnak megérkezni, amikor oly nagy szükség lenne rájuk, de erről neki nincs tudomása, erről sincs, miért is lenne, kérem szépen, hát ő ott sem volt.”

Nyitókép: MTI/Benkő Vivien Cher

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2022. szeptember 11. 07:08
Mózes elolvasta odafent a cikket. Megcsóválta a fejét mint Gréczy Zsolt, aztán megjegyezte jó a cikk, csak kicsit sok benne az Orbán.
formaegy
2022. szeptember 10. 19:14
Ákoska, Ákoska. Semmi baj! Csak a libsi-komcsi-náci színvonalat hozod. Te szerencsétlen nyomorék. Nagyon szenvedtek. Szenvedjetek. Röhög!!!!
Esvány
2022. szeptember 10. 12:41
"úgy rúgta ki páros lábbal tudós kollégáit, csak azért, mert az augusztus 20-dikára valószínűsített vihar nem méltóztatott megérkezni" Szalmabáb érvelés, ellenzéki hazugságból kiindulva. Azt az ellenzék találta ki, hogy az augusztus 20-i előrejelzésért (és csak ezért) mentették fel (nem kirúgták!) az OMSZ vezetőit. Ezt egyrészt a kormányoldal is cáfolta (Az OMSZ-vezetők felmentése Gulyás szerint a tűzijátéktól függetlenül megtörtént volna, úgy vélekedett, hogy a meteorológiai szolgálat előrejelzései pontatlanabbak, mint más országokban) , másrészt a helyettes eleve részt sem vett az aug 20-i döntéshozatalban, hiszen szabadságon volt.
johannsebastian
2022. szeptember 10. 10:33
Földig ér az eszed!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!