Kalocsán ezentúl csak fél kifli jár az ovisoknak

2022. szeptember 21. 13:02

Ennél fájóbb emlékeztető nem sok lesz az elcsalt választásra.

2022. szeptember 21. 13:02
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Nem ezt ígérték. Kiteszem én is, hadd lássák minél többen: Kalocsán ezentúl csak fél kifli jár az ovisoknak (persze minisztériumi rendeletre hivatkozva), sült ételt meg nem kapnak. Ennél fájóbb emlékeztető nem sok lesz az elcsalt választásra: sok milliárdból hazudozta a mocskos propagandagépezet, hogy az piszkos ellenzék meg akar szorítani, de majd a jófidesz megvéd bennünket.

Persze ne becsüljük le azt a gépezetet, higgyék el, egy darabig egészen biztosan működni fog a »gaz brüsszeli szankciók« duma. Ha valódi változást akarunk, a bűnöző kormány eltakarítását akarjuk, ahhoz csak az MTVA vezetőjének eltávolításán és a fizetett propaganda hirdetések betiltásán keresztül vezet az út.”

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HunAttila
2022. szeptember 23. 05:46
A hvg, mint mindig hírt hamisít. Azt hazudja, hogy a lódoktor (szegény lovak) országgyűlési képviselő. Jelentem: nem az! Esetleg, egyszer, talán. Bár én elvenném a mandátumát, mert hát ugye nem fogtak pisztolyt a fejéhez, hogy ne tegyen esküt. Ezzel szembeköpte a választóit (hol volt az eszük?), tehát érdemtelen.
Volo
2022. szeptember 22. 18:59
Jé, Kalocsa Zuglóban van? Nem is tudtam!
FreeEurope
2022. szeptember 22. 11:05
Nem kaptál egész kiflit?
pumuklik
2022. szeptember 21. 21:33
Lófaszházy, ugyan olyan hülye maradtál mint a cigány mzp rokonod! Valaki félre qrt a családodotokban, hogy te félcigó lettél? ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!