Összegyurcsányozva

2022. szeptember 29. 14:23

A láthatóan magát mellőzöttnek érző, nyugdíjba küldendő Gyurcsány revansra készül.

2022. szeptember 29. 14:23
null
Baranyai Gábor
Magyar Nemzet

„Nem lennék annak a baloldali politikusnak a helyében, aki még mindig az összefogásban és most már a legnagyobb baloldali párt vezére által kimondottan, a DK-központú baloldali koalícióban képzeli el a helyét. A láthatóan magát mellőzöttnek érző, a baloldali kényszerszövetségesei által lenézett, nyugdíjba küldendő Gyurcsány revansra készül. A cél 2026-ig a teljes baloldal DK alá gyűrése, immár kimondva: sem előválasztás nem lesz többet, sem közös lista a 2024-es euró­pai parlamenti választáson, illetve a két év múlva esedékes önkormányzati választásokon, és olyan közös miniszterelnök-jelölt sem, aki nem Gyurcsány Ferenc felesége. Gyurcsány Ferenc vissza akar térni, igaz, az arca egy ideig még a felsége, Dobrev Klára lesz, de hát ki lenne ennél alkalmasabb, hogy végre egy tagadhatatlanul összegyurcsányozott jelölttel próbálják megszerezni a hatalmat.”

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2022. szeptember 30. 15:05
A csótány még egy helyen hasznosítható: a kinai konzerv helyett, vagdaltként kutyáknak!
kdani22
2022. szeptember 29. 18:43
"Egyetlen esélye van Magyarországnak: Gyurcsánynak be kell állnia Orbán és a fidesz mögé, megköszönni minden intézkedést, és hogy ők is ezt csinálták volna. Ettől mindenki annyira összezavarodna, hogy újra lehetne indítani a politikai rendszert"
csulak
2022. szeptember 29. 18:05
SOHA TOBBE BALOLDALT !
Draco Paladin
2022. szeptember 29. 17:06
Készülhet is, hajrá Feri!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!