Mostantól Orbán minden beszéde előtt legyen kötelező meghallgatnia egy összeállítást a korábbi beszédeiből

2022. szeptember 16. 17:59

A magzati szívhang kötelező meghallgatásának analógiájára javaslom.

2022. szeptember 16. 17:59
null
Gábor György
Gábor György
Facebook

„A magzati szívhang kötelező meghallgatásának analógiájára azt javaslom, hogy mostantól Orbán Viktor minden beszéde előtt a hallgatóságnak, beleértve magát a szónokot, Orbán Viktort is, legyen kötelező meghallgatnia egy összeállítást Orbán korábbi beszédeiből.

A magzati szívhang meghallgattatásával a törvényalkotó a nőket megalázó és kegyetlen mentális erőszaknak teszi ki, amelynek pszichés hatása beláthatatlanul kártékony. Orbán korábbi beszédeinek meghallgattatása – Arisztotelész szavait parafrazálva: a hitványság megidézésével – a szónokot és a hallgatóságot vígjátékba illő, gyilkosan komikus helyzetbe hozza, amelynek politikai hatása beláthatóan jótékony lehet.”

Fotó: Gergely Bea, Gábor György Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. szeptember 17. 17:30
Te pedig tedd fel minden nap a kérdést amikor tükörbe nézel, hogy milyen jogon élsz! Az élethez való jogán? Az élő, dobogó szívű magzatnak is joga van az élethez!!!!!!!!!!!!!!! Ha nem így gondolod, akaszd fel magad, mert neked sincs jogod élni! A kurváidnak ott a libsi-komcsi-náci csürhében pedig mondd meg, hogy karót dugjanak fel akkor nem kell meggyilkolniuk egy élő magzatot! Gyerekgyilkos trógerek.
budapesti
2022. szeptember 17. 17:27
A legálisnak vélt művi abortuszok zöme illegális Magyarországon - miattad is, hazug gyilkos "vallásfilozófus". http://keresztenyszocialis.blogspot.com/2022/07/magyarorszagon-az-abortusz-illegalis.html?view=magazine
Brandon the great Negro
2022. szeptember 17. 15:35
Túltolja. Saját magát amortizálja.
Lajoss
2022. szeptember 17. 15:10
Az mókás lenne,kétségtelen..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!