Forza Italia

2022. szeptember 26. 10:32

Alapvető változás esélye nyílik most Európában.

2022. szeptember 26. 10:32
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Forza Italia. Minden jel szerint Giorgia Meloni lesz Olaszország következő miniszterelnöke, méghozzá olyan stabil többséggel a háta mögött, amilyenre évtizedek óta nem volt példa Olaszországban. Azt javaslom, gyorsan lépjünk túl a nemzetközi ballib sajtó fasisztázásán, az csak bosszantó, de jelentősége nincs. Viszont előítéletek nélkül figyeljünk oda erre a rendkívüli nőre, aki az unió harmadik legnagyobb gazdaságának első embereként akár új irányt is szabhat az európai politikának. Alapvető változás esélye nyílik most Európában, meglátjuk, Meloni élni tud-e ezzel az eséllyel, hagyják-e neki, hogy éljen vele.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2022. szeptember 26. 17:58
Meloni Putyin ellenes. A lengyelek Putyin ellenesek. Várjunk még az értékeléssel.
Agnieszka
2022. szeptember 26. 15:37
A Bencsikek édesapja nagyszerű szobrász volt, és büszke lehetne a fiaira. Remek folyóirat volt a Magyar Krónika!! A Magyar Demokrata fenntartása a vészterhes kommunista időkben, mikor a diploma nélküli akademista filozófus újságos standokat akart borogattatni és a szerkesztőségbe többször is betörtek a vandálok, olyan fegyvertény, ami előtt kalapot lehet emelni. Jár a Mandiner is, nekem jobban tetszik általában a Demokrata. Az olasz győzelemnek NAGYON drukkoltam, de: -Berlusconi nekem túl komplex egyéniség, eltekintve a külszíntől és a korától, -döbbenetes, ahogy Salvini mellől kiolvadt a Liga, -jobb lett volna, ha két párt hoz össze ennél valamivel többet, bár így is szép a kékbe borult csizma.
annamanna
2022. szeptember 26. 15:21
"Azt javaslom, gyorsan lépjünk túl a nemzetközi ballib sajtó fasisztázásán, az csak bosszantó, de jelentősége nincs." "A politikai életbe 15 évesen, 1992-ben lépett be először, amikor a jobboldali, N E O F A S I S Z T A Olasz Szociális Mozgalom ifjúsági tagozatába, az Ifjúság Frontjába belépett. Részt vett tüntetéseken, amiken a kereszténydemokrata Rosa Russo Iervolino oktatási miniszer fémjelezte reformok ellen tiltakoztak. 1996-ban, immáron az utódpárt Nemzeti Szövetség hallgatói szervezetének, a Hallgatói Akció vezetőségi tagja lett. 1998-ban Róma megye közgyűlésének képviselője lett, az Ifjúsági Akciónak 2000-ben egyik vezetője, majd 2004-ben a szervezet elnöke lett, először nőként. Ezalatt az időszak alatt a S Z É L S Ő J O B B O L D A L I "Olaszország Fiai" tagozat elnöke is volt, amely Benito M U S S O L I N I ideológiai Ö R Ö K S É G É N E K tekintette magát" https://hu.wikipedia.org/wiki/Giorgia_Meloni Hogyan lehetne másképp nevezni a FASISZTÁT, mint úgy, hogy FASISZTA? Meloni teljesen nyíltan, vállaltan FASISZTA. Orbán is FASISZTA, csak ő nem vállalja a jelzőt. De összenő, ami összetartozik.
Pierre
2022. szeptember 26. 13:47
mint egy évszázaddal ezelőtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!