A 22 képviselőből csak 8 jelent meg

2022. szeptember 12. 17:21

A DK és a Momentum testületileg, azaz tudatosan maradt távol.

2022. szeptember 12. 17:21
null
Várnai László
Facebook

„Obstrukció! Rendkivüli ülést hívott össze mára a polgármester, de ez határozatképtelenség miatt meghiúsult. A 22 képviselőből csak 8 jelent meg, a DK és a Momentum testületileg, azaz tudatosan maradt távol, de két fideszes és az MKKp-s képviselő is hiányzott. A magam részéről azt gondolom, hogy szeptember közepén havi 540 ezer forintért igazán ráérhetnének havi kétszer - még akkor is ha nem tetszik amiről dönteni kell.

A távolmaradással obstruálás oka, hogy ma kellett volna döntenünk a Városgazdálkodási Zrt frissen kinevezett igazgatójának, Bandula Istvánnak munkaszerződés módosításáról. Mint kiderült ugyanis a munkaszerződésben - ahogy az előírás - szerepelt, hogy más cégben nem lehet vezető, tulajdonos, csakhogy ennek a feltételnek nem tud, nem akar megfelelni. Állítólag egy 15 éve működő mezőgazdasági vállalkozása van, melyet nem akar/tud feladni, a feleség nevére iratni. És ezt most veszi észre... a szocik akik amúgy is minden erővel meg akarták akadályozni a DK-által erőltetett ember kinevezését röhögnek a markukban. Nekik nagyon nem érdekük hogy egy új seprű a cégüknél elkezdjen seperni, kutakodni.

A tudatosan távolmaradók miatt a másik napirendről sem tudtunk dönteni, ez pedig a népszámlálás számlálóbiztosainak biztosítása. Tehát a távolmaradás, a koalíciós civakodás hátráltat más fontos ügyeket is.”

Nyitókép: Várnai László Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gecorbi
2022. szeptember 13. 12:00
Te,.koma,.akkor is ennyire fel voltál uakkanva, amikor a.parlamentben ugyanezt csinálják a fidkányok? Igen? Másold már be az akkor írásokat,.amit O1G ről írtál emiatt
cutcopy
2022. szeptember 13. 07:49
Hát nézz végig a szövetségeseiden..
LancelotDuLac
2022. szeptember 13. 00:51
Ez olyan mint Orbán vétója! xDDDDDD Mi a faszt vagytok kiakadva köcsögök! "Ennyike" xDDDDD
Péterpéter
2022. szeptember 12. 21:26
Egyetértek az írás tartalmával, kivéve azt a félmondatot, hogy "...röhögnek a markukban". Tehát: röhögnek a markukba...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!