Elindult a hatósági áras tűzifaprogram

2022. szeptember 19. 14:19

Egy újabb rendkívüli intézkedés, amellyel támogatjuk a magyar családokat.

2022. szeptember 19. 14:19
null
Szentkirályi Alexandra
Facebook

„Az ország 152 értékesítési pontján háztartásonként legfeljebb 10 erdei köbméter vásárolható.

  • Keménylombos: 30 000 Ft
  • Lágylombos: 19 000 Ft
  • Fenyő: 19 000 Ft

A tűzifa szállításának díját az ár nem tartalmazza, az átvételi pontról a felhasználási helyre, azaz a háztartásokig történő szállításról, illetve a fa feldolgozásáról a vásárlónak kell gondoskodnia.

A napokban az egyik Tatabánya közeli átvételi pontot látogattam meg, ahol azóta szintén elérhető a kedvezményes árú tűzifa. Az erdészetek megnövelt kapacitással dolgoznak, a faanyag-termelés elsődleges szempontja a lakossági igények kiszolgálása. A magyar erdők, a felelős kitermelés mellett képesek fával is ellátni a magyar családokat.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trombitás Keresztély
2022. szeptember 19. 22:57
Még szerencse, hogy Szandi eligazítja a farakodásban a teherautóst.
írmag
2022. szeptember 19. 19:59
"a hatósági áras tűzifaprogram"-ot szívből köszönöm!
pemete jakab
2022. szeptember 19. 19:41
"Elindult a hatósági áras tűzifaprogram" Hatósági áras ez, hatósági áras az... mint a szocializmusban. Hatósági árak helyett rendes szociálpolitikát kellene inkább csinálni. A kormány viszont inkább azokat segíti, akiknek nem nagyon kéne, akiket kéne, azokat meg kevésbé. "Mert akinek van, annak adatik, de akinek nincs, attól az is elvétetik"
Kanmacska
2022. szeptember 19. 15:55
Az a baj, hogy egy idősebb ember nehezen fűrészeli össze és hasogatja fel a méterfát, ha tud fuvart szerezni, akkor is. Én megteszem, a testmozgás kedvéért is, de pl. egy öreg néni hogyan? Ha meg fogad valakit, ott van, ahol a part szakad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!