Giorgia Meloni bizonyára nagyszerű nő

2022. szeptember 27. 07:26

De egy 60 milliós ország élére egy ilyen nehéz, háborúkkal, afrikai invázióval, energetikai krízissel terhelt időszakban férfit választanék. Ráadásul csak egy gyereke van.

2022. szeptember 27. 07:26
null
Budaházy Edda
Facebook

„Természetesen örülök a jobboldali győzelemnek Olaszországban, de nem látom be miért kell mindenáron megfelelni a »nőket vezetőnek!« európai mainstream követelésnek.

Giorgia Meloni bizonyára nagyszerű nő, de egy 60 milliós ország élére egy ilyen nehéz, háborúkkal, afrikai invázióval, energetikai krízissel terhelt időszakban férfit választanék.

Ráadásul csak egy gyereke van.

Régóta mondom, hogy európai vezetőnek tilos gyermektelent, vagy 1 gyermekest választani, mert az nem fogja gyermekvállalásra buzdítani honfitársait. Az Olaszoknál pedig eleve a legalacsonyabb a gyermekszületések száma.

Mi nők csodákra vagyunk képesek, de nyugati civilizáció egyetlen esélye, ha mindenki visszatér Istentől rendelt helyére.

Nézzük meg hogyan hanyatlik Európa, mióta nők dirigálnak úton útfélen.

Tudom, hogy gondolataim nem eléggé politikailag korrektek, de szerencsére nem vagyok politikus és nem gyűjtök szavazatokat.

Mindenesetre sok sikert kívánok Olaszországnak és új vezetőjének is.”

Nyitókép: Andreas SOLARO / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2022. szeptember 28. 10:33
Nagy valószinűséggel meg tud birkózni egy nő is a feladattal, nem hinném, hogy emiatt kellene aggódni.
Mr.Woof
2022. szeptember 28. 09:31
Jesszus de buta ez a nő az elavult nézeteivel.
masikhozzaszolo
2022. szeptember 28. 09:21
Merkel Theresa May II. Erzsébet Svéd, finn me. stb. Ha a férfi menstruálhat, szülhet, ő is lehet akár férfi, ugyanolyan valószínűséggel.
PPK
2022. szeptember 27. 23:16
Nem az a baj, hogy nem PC, hanem az, hogy nagyon buta. A termékenységi rátának semmi köze ahhoz, hogy hány gyermeke van egy miniszterelnökhöz. A "mikor legyen nő, mikor férfi a miniszterelnök" c. fejtegetés nagyon primitív. Attól persze nem lesz valaki okos, hogy a tesóját ártatlanul lecsukják...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!