Ön melyiket jutalmazná magasabb bérrel?

2022. szeptember 01. 21:26

Németh Szilárd több milliós fizetésért a rezsicsökkentésért felel, amit megszüntettek. A tanítók, tanárok a gyermekeinkért, a jövőért.

2022. szeptember 01. 21:26
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„NÉMETH SZILÁRD

Végzettség: TANÍTÓ

Foglalkozás: országgyűlési képviselő, rezsicsökkentésért felelős kormánybiztos

Képviselőként eltöltött idő: 12 év

Kereset: 2,5 millió forint

KOVÁCS ANNAMÁRIA

Végzettsége: TANÍTÓ

Foglalkozása: tanító

Szakmában eltöltött idő: 12 év

Kereset: 250 ezer forint

Németh Szilárd több milliós fizetésért a rezsicsökkentésért felel, amit megszüntettek. A tanítók, tanárok a gyermekeinkért, a jövőért. Ön melyiket jutalmazná magasabb bérrel?”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Puffin75
2022. szeptember 03. 11:47
Tisztelt MZP! Ön buta.
Sany Xepi
2022. szeptember 02. 16:59
A kérdésre a válasz, az hogy aki azonnal megszüntette volna a rezsicsökkentést a választók elküldték a picsába...
Korrupt Kornél
2022. szeptember 02. 14:29
maki te egy rohadék vagy! te mennyit teszel zsebre havonta? Mennyit loptál a kampánypénzből? Áki foglalkozna veled! Meg a rendőrség!
DE JÓ
2022. szeptember 02. 13:39
Az elvesztett választás után egyedül álltál a színpadon, mint egy szerencsétlen hajas f.sz. Még a kóbor macskák is otthagytak. Akkor telekiabáltad a világot, hogy a rezsicsökkentés hülyeség, csak a szabadpiaci ár a jó ár, és az embergókba nem beleállni szintén hülyeség. Most meg felháborodva belehazudod a pofánkba, hogy megszüntették a rezsicsökkentést. Mi átlag fogyasztók vagyunk, a miénket nem. És a benzinkúton is 480 Ft-ért tankolok. Ha te győztél volna, akkor ez nem így lenne. Pont egy hete 340 EUR/MWh volt a gáz ára, éppen hússzorosa a korábbi évek átlagának. Ha rajtad múlna, ezt fizetnénk. A listád végére miért nem írtad oda, Hogy Márki-Zay Péter: 3-4 milliárd Ft az eszelős hülyeség hatalomra jutásának támogatására? Egy lapát sz.r többet ér, mint te, mert az legalább trágyának jó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!