Magyarországnak meg kell kapnia az uniós forrásokat

2022. szeptember 15. 16:30

Semmilyen politikai cél vagy érdek nem éri meg Magyarország összeomlását.

2022. szeptember 15. 16:30
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„De Magyarországnak meg kell kapnia az uniós forrásokat. Kérje meg az EU az árát, állítson revizort minden cent mellé, keresse meg akár a módját annak is, amit Donáth Anna EP-képviselőnk javasolt Ursula von der Leyennek, az Európai Bizottság elnökének írott levelében, hogy ezekre a pénzekre közvetlenül is pályázhassanak az önkormányzatok, a helyi vállalkozók és a civil szervezetek. Mentsük, ami menthető, hárítsuk el az összeomlás veszélyét, és közben az EU szabjon olyan feltételeket és állítson fel olyan ellenőrzési rendszert, amelyekkel megállítható a lopás. Mi, ellenzékiek dolgozzunk az emberek bizalmának elnyerésén, hogy ne ragadjon örökre a nyakunkon a NER. Kezdjük el azonnal használni azokat a korrupcióellenes eszközöket is, amelyeket Brüsszel csikar ki az Orbán-kormánytól a pénzekért cserébe.

Semmilyen politikai cél vagy érdek nem éri meg Magyarország összeomlását. Jöjjenek az EU-s források, és oldjuk meg, előzzük meg legközelebb mindazt, amiért most, a legrosszabbkor akarják ezeket elvenni tőlünk.”

Nyitókép: MTI Fotó: Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sany Xepi
2022. szeptember 16. 18:39
Egy bedöntött Orbán kormány után egy még nemzetibb jobboldali kormány jöhet. Kár azon álmodozni, hogy a bal fog következni.
erdei nyezega
2022. szeptember 16. 16:34
fegyőr?........román geci!......ne ugassál bazdmeg!....biztos lenyúlnátok az összeset!...a jó kurva libsi anyátokat!....hát a galaxis egyik legkorruptabb patkányai vagytok...
Iref
2022. szeptember 16. 15:08
Mindenki kever mindent! Az Eu költségvetés ránk eső része az utolsó eurocentig a mienk! Az elfogadott ellenőrzési rendszer után, kezdődhet a programok indítása. Az Újjáépítési Alap a nehezebb dió. 1. Itt vészesen közeleg a határidő, december 31., ha addig nincs egyezség, akkor a támogatási keret akár 70 %-t is elveszíthetjük. Ez nettó veszteség!!! 2. Ezen alap hitel részére nem adtunk be igényt(kamata 0,1%), ezt elveszteni a mai kamatok mellett ...... A kiszivárgott értesülések szerint december 22.-ig kapunk(kaptunk) határidőt. Az Országgyűlés őszi időszaka szeptember 26.-án indul. Ha az utolsó pillanatban is, szerintem beindul a "törvénygyár" és meglesz ami veszni látszik
néhai Ch.Pilot
2022. szeptember 16. 13:15
Majd, ha tik kerülnétek kormányra, akkor kérd a most általad javasolt intézkedéseket, akkor teljesen jogosak lennének büdöskomcsi Fekete-Győr!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!