Vadai Ágnes a Dobrev-árnyékkormány honvédelmi árnyékminisztere

2022. szeptember 20. 11:46

Háborús világban csak Gyurcsányék lennének képesek olyan emberre bízni a haza védelmét, akinek a hadsereg leépítése a programja.

2022. szeptember 20. 11:46
null
Rétvári Bence
Rétvári Bence
Facebook

„Vadai Ágnes a Dobrev-árnyékkormány honvédelmi árnyékminisztere. Két évvel ezelőtt még vehemensen arról posztolt, hogy »a hadsereg az új stadion«, vagyis követelte a haderőfejlesztés leállítását, a honvédelmi pénzek más területekre való átcsoportosítását. Tehát egy olyan honvédelmi árnyékminiszterről beszélünk, aki minden területet fontosabbnak tart a honvédelemnél.

Háborús világban csak Gyurcsányék lennének képesek olyan emberre bízni a haza védelmét, akinek a hadsereg leépítése a programja.

Gyurcsányék nemcsak a kerítést bontanák le, de a hadsereget is szétvernék. Innen is látszik, hogy még árnyékban is lehet napszúrást kapni.”

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ugyan már
2022. szeptember 20. 21:30
Amit a Honvédséggel tett az MSZP kormány, azért az egész társaságot szívfájdalom nélkül falhoz kellene állítani. Elévülési idő nincs.
csulak
2022. szeptember 20. 16:59
az arnyekszeken dongnak a budilegyek
Lajoss
2022. szeptember 20. 15:26
Bencus,a jelenlegi kaszinó-miniszterrel azután jóval beljebb van az ország..:)
XTRO
2022. szeptember 20. 14:31
Az a kép.. basszátok meg, büntet..különben minek ide hadsereg ,elég ez a fej, fut az ellen.. vagy inkább, megjósójjam a jövőt, naccságosúr .. forma
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!