A „Csókay módszer” utolsó napjai

2022. szeptember 13. 13:23

Remélem, remekül érezte magát a Klubrádióban és remekül érzi magát rendszeres címlap bulvármegjelenések kreálta izgalmak hatására. Zsák a foltját...

2022. szeptember 13. 13:23
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Vajon miért van még a helyén egy olyan orvos, aki a saját kollégáit pocskondiázza, miközben a saját hivatását alacsonyítja le a megmagyarázhatatlan indíttatásból születő rendszeres nyilatkozataival? Talán azért, mert félnek, hogy „kiborul a bili”, és elkezd őrjöngeni, ha megálljt parancsolnak neki? … Nem kell félni. (Ha én is másfelé kacsingatnék, mint mostanában Csókay, akkor még azt is hozzátenném, hogy „nem fog fájni”. De nem ennyire vacak a humorom.)

[...]

Csókay doktor, remélem remekül érezte magát a Klubrádióban és remekül érzi magát rendszeres címlap bulvármegjelenések kreálta izgalmak hatására. Zsák a foltját...”

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Idegsebész
2022. szeptember 25. 12:27
Egy szó mint száz. Századik kommentként közvetíteném idegsebész kollégáim több éve ki nem mondott véleményét erre a fórumra is. Csókay András valóban szakmánk szégyene, Bayer úr egészen pontos jellemzést ad róla. Csókay egy jellemtelen, durvakezű, ügyetlen, gátlástalan idegsebész, akinek soha nem lett volna szabad szikét adni a kezébe, soha nem szabadott volna bármilyen döntési pozícióba hozni. Bármilyen hírnevét, csak az erőszakos, nyomulós magatartásának köszönheti, a szenzációhajhász média jól kajálta be, szakmai baromságait, hazudozásait, képtelen állításait. Szakmai fórumokon ha előad, általában kimegyünk a teremből. Igaz az róla, hogy előrejutásáért bárkivel elvtelenül összefog, de bárkit képes a háta mögött lejáratni. Hálásak vagyunk Bayer Zsoltnak, hogy fel merte vállalni, hogy egy magát fideszesnek valló, álkeresztény embert több idegsebész és más orvosok megkérdezésével bemutat a nagyközönségnek az "Érinthetetlenek" és a "Csókay-módszer utolsó napjai című" cikkjeiben. A nép nevében köszönjük Zsolt!
Lujzi
2022. szeptember 16. 07:35
Pár kiigazitás Hedvigmegmondjanak=Simon, vitéznek=Ripplnek=Solymosnak akik egy személyben Bayert bízták meg. Kötcsére meghívták Csókayt.Bayer szeretné azt a látszatot kelteni, hogy elpártolt Csókay a kormánytól, mert a klubrádióban is evangéliumot hirdet.Csókay nem pártolt el a jobb oldaltól csak teljesíti Krisztus kérését "Menjetek és hirdessétek az Evangéliumot" akár a Blikkben vagy a Klub rádióban is.
Agybeteg Fideszes2
2022. szeptember 15. 04:15
Elnézést a "ly" betűért :-) !
Agybeteg Fideszes2
2022. szeptember 15. 04:14
Csak szólok! Csókai orvosi tudása világraszóló.Ellenben mint tudjuk a zsenik a magánéletben sokszor nemtudnak eligazodni. Nem egyszer kinyilatkozta riportokban milyen szarul keres emiatt kocsi helyett motorral jár a munkahelyére stb. Aztán egy riportműsorban az otthonában fogadta a stábot úgy tíz tizenöt éve. Hadd ne mondjam egy emeletes ház full luxus a Római parton. Mai értékem minimum párszáz millió. Nos a szavait eszerint kell besorolni a mélyen tisztel doktorúrnak. Persze számomra így is marad aki volt politika ide, vagy oda egy szakmályában páratlan ember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!