Ferenc szerint „szégyenország” lettünk

2022. augusztus 06. 07:40

„Nemigazország” első embere szerint, aki a rendszerváltás utáni magyar politika legnagyobb szégyenét hozta országára.

2022. augusztus 06. 07:40
null
Tokaji Gergő Máté
Facebook

„Ferenc írt. Újabban szokásává vált. Készül. Hogy mire, senki nem tudja. De készül.

Legújabban azt írta: „Színpadember lett a magyar kormányfő”. Ízlelgessük. Színpadember – ezt írja a parlamenti irodában és romkocsmákban kamerák előtt táncoló hobbi DJ.

Írja, aki bevállalta, hogy összezárják Friderikusszal.

Írja a miniszterelnökként is celebet játszó ember.

Írja ő, aki az RTL-től igazolt kormányszóvivőt.

Írja ő, a valódi, hamisíthatatlan színpadember.

Aki tetszelgett, csárdást járt, Totó kutyát mutogatott.

„Ripacskodik” – írja az ember, ki legendás műsírást próbált előadni egy vonatbaleset után. Írja a ripacs.

De Ferenc nem állt meg.

Ferenc szerint „szégyenország” lettünk. Szégyenország – ezt írja Nemigazország első embere. Írja, aki a rendszerváltás utáni magyar politika legnagyobb szégyenét hozta országára.

Szégyent hozott a CNN-en kiváló angolsággal előadott hazugságaival, szégyent hozott a szemkilövetéssel, szégyent hozott a hatalomhoz való mániákus ragaszkodásával. Szégyenország lettünk szerinte – Nemigazország helyett.

„Kell egy ország, ami a mi országunk” – írja Ferenc. Egy ország. De milyen ország? K*rvaország, mint azt Őszödön volt szíves kifejteni akkori frakciójának? Nemigazország, amit 2009-ig uralt? Milyen ország?

Erről azonban nem ír.

Csak arról, hogy kell egy ország. Neki.

Volt már egy országa: Nemigazország.

Mi abból többet nem kérünk.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mai nap
2022. augusztus 08. 13:46
Mi a szégyen? Budaházy még mindig börtönben, Gyurcsány még mindig szabadlábon. Ez a magyar igazságszolgáltatás örök szégyene.
Katicza
2022. augusztus 07. 07:14
Iszonyatos tempóban épül le a kretén. A delíriumban írt zagyva látomásaiban tűpöntosan szokta önmagát leírni. Tegnap a ripacskodásról írt. Ma a szónoklatokban létező átokemberről ír. Tegnapelőtt öregemberről ír a megvénült alkesz. Igazad van fletó, neked véged lesz. A készülünk című üres mantra ugyanolyan hablaty mint az eddigiek. Pár ami hirtelen eszembe jut. Betologattál választás előtt a parlamente egy üres papírokkal teli molnárkocsit, átkötve nemzeti szalaggal, hogy itt a fejlesztési terved, csak rád kell szavazni. Lófasz volt az nem pedig terv. Még fingod sem volt mit fogsz kezdeni. Az adócsökkentés amit beterjesztettetek aztán visszavontad. Papoltál a sajtószabadságról majd újságírókat rabosítattál, ellenzéki lapot tiltattál ki rendeleti úton az állami intézményekből. Halkan mondtátok nem lesz gázáremelés. Lett. Nem is kicsit. Odamondtad Orbánnak, hogy nem mond igazat, nem lesz itt vizitdíj. Az egész életed hamisság, csalás, ármánykodás. Első alkalommal puccsal, a sajátjaid kilóra megvetted, sokakon áttaposva, megalázva, Kiss Pétert a halálba kergetve lettél undorító okádék módon miniszterelnök. Második alkalommal pedig csalással, a társadalom megvezetésével, becsapásával lettél miniszterelnök. Minden lépésed hányingerkeltő hamis és hazug. A diplomád. A kormányszóvívőd megjátszott elájulása, a ceglédi mszp-s lányának megtalálása az utcátokban, az avasi lakótelepi beköltözésed, a vonatbalesetnél eljátszott műsírás. Egy kormányfő nem sirdogál, mint egy csecsemő, hanem teszi a dolgát. A temetésükre elmentél? Mert ott van a helye a sírásnak az érzelmeknek de az őszintéknek nem a megjátszottaknak. Ígérted Orbán számláját. Hazudoztál hónapokon át, hogy bemutatod. Mit mutattál be a hazudozáson kívűl? Ocsmány undorító alja ember vagy. Egy részeges tróger aki a kampány alatt az ellenfél szavazójával vörös fejjel üvöltözik. Aki részegen kirakatnak dől a kampányrendezvényen. Jellemtelen mocsok vagy. Nem politikus. Az elméd megbomlott és ugyanúgy egy intézetben végzed mint Horn, vagy most Kovács László. Van még talán pár éved, egyre zagyvább megnyilvánulásokkal, aztán berak a családod. Nem készültök ti semmire, csak mantrázzátok, hogy a hiszékenyek ijedjenek meg, a híveitek tapsoljanak, hogy ezaz, készülnek. Várjátok mit hoz a holnap, mert Orbánnal ellentében nem láttok előre. Aztán ha valami úgy alakul, hogy nektek megfelel, ráfogjátok, hogy na erre készültünk. Ha nem, akkor elhallkultok, nem mondjátok és minden megy tovább. Mi már egy szavadat sem hisszük el, nem vesszük be az üres dumát a fennkölt mázba csomagolt hablatyot. Inkább igyál még. Az legalább gyorsítja a leépülésedet mindannyiunk örömére.
1Gyarmat
2022. augusztus 07. 01:58
Nem találok szavakat. Csak nagyon trágár és gyülölködő gondolatok, szavak tolulnak fel bebnem. Ez rettenetes, ez a parazita féreg eléri hogy becsületes emberekben büntudat és szégyenérzet alakuljon ki. Azt hiszem mégos csak számüzni kéne mihamarabb.
tevevanegypupu
2022. augusztus 06. 22:12
Gyurcsány tartja fenn az egész liberális oldalt lmp-től párbeszéden keresztül a momentumig..nyugodtan mondhatja a magáét, rengetegen függnek tőle, támogatják..ami persze rettenetes szégyen az országra nézve..Gondolja el mindenki, hogy például Gréczyt nevezte ki kulturáért felelősenek a dk-ban azok után ami történt..Budapestet megszállta a politikusaival, minden nap handabandázik valamit Orbánról, aki miniszterelnökként járja a világot, tárgyal, felszólal és rendeleteket hoz. Gyurcsány pedig ilyen leánykákkal szelfizik, miközben "készül"..gondolom a meleg-zsidó amerikai nagykövettel való találkozásra..Épp a balliberálisoknak és szocialistáknak küldték Amerikából..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!